Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accidentul cu trei morti si patru raniti produs in Ialomita, provocat de un sofer care a derapat intrand pe contrasens

Antena3 Antena3,
Accidentul cu trei morti si patru raniti produs in Ialomita, provocat de un sofer care a derapat intrand pe contrasens

Update: Trei dintre persoanele ranite vor fi aduse la Spitalul Pantelimon, pentru a patra victima s-a cerut elicopter si va fi adusa la Spitalul Floreasca. Stire initiala: Accident grav in judetul. continuă pe Antena3

Accident grav in localitatea ialomiteana Sinesti, soldat cu trei morti si patru raniti

Un grav accident rutier, soldat cu trei morti si ranirea altor patru persoane, s-a produs in aceasta dupa-amiaza, pe DN 2, in localitatea Sinesti, din judetul Ialomita, unde o duba si un autoturism s-au ciocnit.

Grav accident in Ialomita: Trei morti si patru raniti, dupa ce o duba si un autoturism s-au ciocnit pe DN2. A fost activat planul rosu de interventie

Trei persoane au murit si alte cel putin trei au fost ranite, intr-un grav accident produs, marti dupa-amiaza in judetul Ialomita, arata Ziua de Constanta.

UPDATE Grav accident rutier pe DN 2, in jud. Ialomita: Trei morti si patru raniti/ A fost activat planul rosu de interventie

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, intr-un grav accident produs, marti dupa-amiaza, pe DN 2, in localitatea Sinesti, din judetul Ialomita, unde o duba si un autoturism s-au ciocnit, informeaza News. ro. La ora transmiterii acestei stiri, mai multe echipaje de descarcerare se afla la fata locului pentru a scoate persoanele prinse intre fiarele contorsionate ale masinilor.

Suedia: Trei morti si 28 de persoane ranite intr-un accident infiorator (VIDEO)

Trei persoane si-au pierdut viata dupa ce un autobuz cu aproximativ 50 de elevi si cativa adulti a iesit de pe o sosea din nordul Suediei, potrivit Agerpres.Suedia: Trei morti si 28 de persoane.

Un autobuz cu elevi, implicat intr-un accident rutier in Suedia: trei morti

Trei persoane si-au pierdut viata dupa ce un autobuz care transporta aproximativ 50 de elevi si cativa adulti a iesit de pe carosabil in nordul Suediei, a anuntat agentia de presa locala TT,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )