Libnet.ro
UNICEF

18:30

Aceasta este planta care ucide toti virusii din corp si iti intareste sistemul imunitar

Antena3 Antena3,
Aceasta este planta care ucide toti virusii din corp si iti intareste sistemul imunitar

Atunci cand debuteaza sezonul gripelor si racelilor, trebuie sa ai un sistem imunitar puternic, care sa faca fata tuturor provocarilor. De aceea, iti recomandam aceasta bautura bogata in ingrediente antivirale si de. continuă pe Antena3

Atentie! De vineri, se va aplica o noua lege care ii vizeaza pe toti soferii din Romania

Conform unui act normativ care se va aplica incepand de vineri, fapta se va prescrie in patru luni de la savarsire, in cazul celor care circula cu masinile, pe drumurile publice, fara a avea rovinieta.

Aceasta este cea mai eficienta dieta. A fost inventata in 1930 si are rezultate uimitoare

Inventata in 1930 de medicul Kelly D. Brownell, dieta cu grepfruit promite ca te scapa de 10 kg in 12 zile. Exista mai multe versiuni ale acestui plan de slabit, dar idea generala din spatele dietei consta in.

Care este pacatul care aduce necazuri peste noi! Daca vom persista in el, tara noastra va merge tot mai rau!

Arhimandrit Serafim Man, de la Manastirea Sf. Ana - Rohia, spune ca exista un pacat extrem de grav, care poate duce la necazuri mari pentru noi ca natiune. Daca ne-am intreba care este cel mai mare dar .

Bianca Dragusanu, prima aparitie langa un barbat dupa despartirea de Tate! Cine este misteriosul care i-a readus zambetul vedetei

Dupa ce Bianca Dragusanu a declarat ca nu o mai intereseaza ce se intampla in acest moment cu fostul iubit, Tristan Tate, si fiecare este liber sa mearga pe drumul lui, femeia a si pus in aplicare vorbele! Astfel,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )