Libnet.ro
UNICEF

20:15

Acestea sunt plantele pe care este bine sa le ai in casa. Atrag energiile pozitive

Antena3 Antena3,
Acestea sunt plantele pe care este bine sa le ai in casa. Atrag energiile pozitive

Pe langa dorinta de a crea o atmosfera placuta, plantele atrag energiile pozitive si pot transforma spatiul de lucru sau casa intr-o oaza de liniste. Cactusul - Absoarbe energia electromagnetica. continuă pe Antena3

Alimentele pe care este bine sa le consumi crude

Acestea sunt alimentele pe care este bine sa le consumi in stare naturala, fara sa intervi in vreun fel asupra lor. Broccoli - Daca vei consuma numai 100 gr de brocooli, pe zi, te apropi de doza zilnica.

Acestea sunt alimentele care scad nivelul de zahar din sange

Din ce in ce mai multi romani sufera de prediabet, o problema de sanatate foarte serioasa, dar 90% dintre ei nici macar nu stiu. Prediabetul apare atunci cand nivelul glicemiei este mai mare decat in mod.

Acestea sunt alimentele care pot fi consumate si dupa ce expira

Anual, la nivel mondial se arunca la gunoi mancare in valoare de 317 miliarde de dolari! Recent o echipa de cercetatori britanici de la un laborator de analize alimentare au descoperit ca, daca sunt ambalate si.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii. Nimic nu le strica starea de bine

Aceste zodii isi gasesc bucuria in lucrurile simple si in micile placeri ale vietii. S-au nascut sa fie fericite. SAGETATOR- Fara niciun dubiu, Sagetatorul este cel mai fericit semn zodiacal. Are un spirit na.

Acestea sunt cele mai infidele semne zodiacale. Nu le pasa de sentimentele tale

Exista multe lucruri pe care semnul zodiacal al unei persoane il poate spune despre aceasta. De exemplu, Pestii au tendinta de a fi creativi, Fecioarele sunt perfectioniste si Capricornii nu sunt atat de.

Orban: Sunt colegi care mi-au solicitat sa candidez la europarlamentare

Ludovic Orban a admis ca sunt discutii in PNLprivind o eventuala candidatura a sa la alegerile europarlamentare, dar a sustinut ca aceasta este o decizie dificila, iar deocamdata nu s-au stabilit.

Orban: Sunt colegi care mi-au solictat sa candidez la europarlamentare

Presedintele PNL Ludovic Orban a admis faptul ca exista discutii in partid privind o candidatura a sa la alegerile europarlamentare din 2019, insa a declarat ca este o decizie grea si ca inca nu s-a stabilit procedurile si criteriile interne pentru lista de candidati.

Orban: Sunt colegi care mi-au solicitat sa candidez la europarlamentare

Presedintele PNL Ludovic Orban a admis faptul ca exista discutii in partid privind o candidatura a sa la alegerile europarlamentare din 2019, insa a declarat ca este o decizie grea si ca inca nu s-au stabilit procedurile si criteriile interne pentru lista de candidati.

SURPRIZA in politica romaneasca! LUDOVIC ORBAN si-a anuntat CANDIDATURA: Sunt colegi care mi-au solicitat

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat, luni, ca nu exclude o candidatura la alegerile europarlamentare din 2019 si ca au fost colegi de partid care i-au solicitat sa se inscrie in cursa. Acesta a.

Orban, despre o candidatura la europarlamentare: Sunt colegi care mi-au solicitat sa candidez

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu exclude o candidatura la alegerile europarlamentare din 2019 si ca au fost colegi de partid care i-au solicitat sa se inscrie in cursa. Sunt colegi ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )