Libnet.ro
UNICEF

01:05

ACS Poli Timisoara, calificata in optimile Cupei Romaniei

România Liberă România Liberă,
ACS Poli Timisoara, calificata in optimile Cupei Romaniei

ACS Poli Timisoara s-a calificat fara probleme, marti seara, in optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce a dispus cu 2-0 2-0) de formatia de liga secunda CSM Ramnicu Valcea, la Pitesti. continuă pe România Liberă

ASA Targu Mures, calificata in optimile Cupei Romaniei

ASA Targu Mures s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, marti, dupa ce a invins in deplasare formatia de liga secunda ACS Bucovina Pojorata cu scorul de 4-1 2-0).

ASA Tg.Mures si Viitorul 2, primele calificate in optimile Cupei Romaniei

Marti dupa-amiaza au debutat 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, iar echipele ASA Tg. Mures si Viitorul 2 au obtinut calificarea in faza urmatoare.

LIVE Liga 1, Etapa 11: CSMS Iasi-Viitorul (18:30) si CFR Cluj-Astra Giurgiu (21:00)

Etapa a 11-a a debutat vineri cu doua meciuri extrem de interesante. Fara victorie in Liga 1, FC Voluntari a primit vizita unei alte nou-promovate, ACS Poli Timisoara, echipa renascuta sub comanda lui Florin Marin,iar de la 21:00 am transmis Pandurii - ASA Tg. Mures, doua echipe cu aspiratii la playoff.

Cupa Romaniei: CFR Cluj, ASA Targu Mures, Pandurii si CSMS Iasi s-au calificat in 16-imi. Rezultatele complete

Echipele CFR Cluj, ASA Targu Mures, Pandurii Targu Jiu, CSMS Iasi, FC Viitorul II si ACS Poli Timisoara s-au calificat in 16-imile Cupei Romaniei. Doua dintre partide s-au incheiat dupa loviturile de departajare. La Pandurii, fundasul Cristian Sapunaru a marcat la debutul pentru formatia din Targu Jiu. Vezi rezultatele de marti si partidele care se vor disputa miercuri si joi.

CFR Cluj s-a CALIFICAT in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Echipa CFR Cluj s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0 dupa prelungiri, formatia CS Balotesti, din Liga a II-a.

Cupa Romaniei: ACS Poli Timisoara elimina CSM Rm.Valcea in drumul spre optimi

Ati urmarit marti live text pe onlinesport. ro primele sase meciuri programate in faza 16-imilor de finala in Cupa Romaniei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )