Libnet.ro
UNICEF

10:00

ACS Poli Timisoara, in fruntea clasamentului dupa victoria cu Sageata

Online Sport Online Sport,
ACS Poli Timisoara, in fruntea clasamentului dupa victoria cu Sageata

ACS Poli Timisoara s-a impus in deplasarea de la Constanta, scor 2-1, in fata Sagetii Navodari, la capatul unei partide in care Szabolcs Szekely a inscris din nou, formatia antrenata de Valentin Velcea facandu-si norma de doua goluri marcate per meci. Cu acest rezultat, timisorenii revin in fotoliul de lider al Ligii 1. continuă pe Online Sport

ACS Poli Timisoara cauta prima victorie din deplasare. Trupa lui Velcea joaca la malul Marii Negre

ACS Poli Timisoara intalneste, in aceasta seara, de la ora 21. 30, Sageata Navodari. in cadrul etapei a patra a Ligii I. Partida se disputa la Constanta.

ACS Poli Timisoara cauta prima victorie in deplasare. Trupa lui Velcea joaca la malul Marii Negre

ACS Poli Timisoara intalneste, in aceasta seara, de la ora 21. 30, Sageata Navodari. in cadrul etapei a patra a Ligii I. Partida se disputa la Constanta.

Jose Emilio Furtado a semnat pentru un sezon cu ACS Poli Timisoara

Echipa banateana a parafat astazi un transfer intr-un compartiment al echipei unde mai avea nevoie de concurenta: atacul. Ajuns de cateva zile la Timisoara, Furtado a semnat joi o intelegere cu echipa antrenata de Vali Velcea.

ANALIZANou promovatele, surpriza debutului de sezon. Cu ce impresioneaza Sageata Navodari, ACS Poli Timisoara si FC Botosani la debutul in Liga 1

Spre deosebire de startul precedentei editii de campionat, cand nou promovatele au fost ciuca batailor, in actuala stagiune acestea au produs mari surprize, reusind sa obtina puncte pretioase in fata unor echipe mult mai titrate.

Velcea explica succesul Timisoarei: Este normal sa fim pe primul loc

Valentin Velcea, antrenorul care a urcat ACS Poli Timisoara pe primul loc in clasamentul Ligii 1, spune ca se astepta la un start bun de campionat si ca echipa sa poate fi o candidata la fruntea ierarhiei.

FOTO VIDEO Povestea noului golgheter al Timisoarei. A inceput sa dea goluri dupa ce s-a mutat din Complexul Studentesc

Szabolcs Szekely, atacantul echipei ACS Poli Timisoara, a marcat cinci goluri in primele trei etape din Liga I. Ultimele doua reusite au adus trei puncte banatenilor in meciul cu Medias.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )