Libnet.ro
UNICEF

01:05

Act normativ: Compensatii de 11 milioane de euro in sectorul laptelui si carnii de porc de la Ministerul Agriculturii

Adevărul Adevărul,
Act normativ: Compensatii de 11 milioane de euro in sectorul laptelui si carnii de porc de la Ministerul Agriculturii

Ministerul Agriculturii pregateste un proiect de hotarare de guvern pentru distribuirea de ajutoare in valoare de peste 11 milioane de euro pentru sectoarele de lapte si de carne de porc afectate de criza, a anuntat, joi, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu, in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Adevărul

Hidroelectrica a cumparat un sistem informatic cu 1,7 milioane euro

Hidroelectrica a cumparat, prin licitatie publica, un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning ERP), pentru 1,7 milioane euro, a anuntat luni compania de stat.

Complexul imobiliar ARAD PLAZA, in valoare de 12 milioane euro, se lanseaza joi

Wallberg Properties va lansa joi ARAD PLAZA, un proiect imobiliar in valoare de 12 milioane de euro, situat in zona centrala a Aradului, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Cum sa aducem gunoiul din intreg judetul la Balteni, cu peste 34 milioane euro. Nu de acum, de anul viitor

Consiliul Judetean Olt a marcat, astazi, finalizarea unui proiect de 34 milioane euro menit sa rezolve problema deseurilor menajere din intreg judetul. Infrastructura s-a creat, operatorii insa nu au fost stabiliti. Mai mult, s-au inchis vechile gropi de gunoi si s-au deschis depozite temporare, altele decat statiile de tranfer. Pana una-alta, fiecare duce gunoiul pe unde poate, pentru ca e o problema nationala.

Sistem informatic integrat, in valoare de 1,7 milioane euro, cumparat de Hidroelectrica

Hidroelectrica a anuntat, luni, ca a cumparat, prin licitatie publica, un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning ERP), in valoare de 1,7 milioane euro.

Hidroelectrica a cumparat un sistem informatic ERP cu 1,7 milioane euro

Hidroelectrica a cumparat, prin licitatie publica, un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning ERP), pentru 1,7 milioane euro, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Statul da mai mult pentru deszapeziri: costurile cresc de la 30 de milioane de euro in 2014 la 50 de milioane in 2015. DOCUMENT: contractele de deszapeziri

Iarna trecuta, valoarea totala a contractelor de deszapezire se ridica la 30-32 de milioane de euro. in aceasta iarna, valoarea totala a contractelor va fi de circa 223,85 milioane de lei, fara TVA, echivalentul a 50-51 de milioane de euro, reiese dintr-o statistica a CNADNR.

Un consortiu condus de Information Business Consulting va implementa un sistem informatic ERP de 1,7 milioane de euro la Hidroelectrica

Consortiul format din societatile Information Business Consulting- lider, Electrica Soluziona, in calitate de partener si INDRA, tert sustinator, a fost desemnat castigatorul licitatiei organizate de Hidroelectrica privind achizitia unui sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning cu instrumente de analiza manageriala de tip Business Intelligence, contractul urmand a fi incheiat pe 16 decembrie 2015. Valoarea contractului este de 1,7 milioane de euro, un pret considerat mic de catre reprezentantii Hidroelectrica.

Orange, amendata cu 350 milioane euro in Franta, pentru ca a abuzat de pozitia dominanta pe piata

Operatorul de telecomunicatii Orange a fost amendat de autoritatile de reglementare din Franta cu 350 de milioane de euro, pentru ca a abuzat de pozitia dominanta detinuta pe piata pentru a impiedica in ultimii 10 ani concurenta pe piata serviciilor de comunicatii destinate companiilor, potrivit Reuters.

Business Report: Primul dezvoltator imobiliar din Romania care isi rascumpara proprietatile predate la banca; Asiguratii Astra produc daune de 2,5 milioane euro pe luna in strainatate; Topul celor mai bune malluri din Romania

A cedat primul roman cu avere mare: A platit Fiscului 2,5 milioane lei impozit pe venituri nedeclarate!ANAF a incasat 2,5 milioane lei de la o. Consumul individual efectiv al romanilor: o comparatie cu tarile UE, dincolo de PIB pe locuitor. Romania a ajuns in 2014 la 57% din nivelul.

Franta amendeaza 20 de companii de curierat cu peste 670 milioane euro

Autoritatea antitrust din Franta a amendat 20 de companii de curierat cu un total de 672,3 milioane de euro 737 milioane de dolari) pe motiv ca acestea s-au inteles asupra majorarilor de preturi pentru livrari, in ultimii sase ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )