Libnet.ro
UNICEF

06:15

Complexul imobiliar ARAD PLAZA, in valoare de 12 milioane euro, se lanseaza joi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Complexul imobiliar ARAD PLAZA, in valoare de 12 milioane euro, se lanseaza joi

Wallberg Properties va lansa joi ARAD PLAZA, un proiect imobiliar in valoare de 12 milioane de euro, situat in zona centrala a Aradului, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Sistem informatic integrat, in valoare de 1,7 milioane euro, cumparat de Hidroelectrica

Hidroelectrica a anuntat, luni, ca a cumparat, prin licitatie publica, un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning ERP), in valoare de 1,7 milioane euro.

Hidroelectrica a cumparat un sistem informatic ERP cu 1,7 milioane euro

Hidroelectrica a cumparat, prin licitatie publica, un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning ERP), pentru 1,7 milioane euro, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Cum sa aducem gunoiul din intreg judetul la Balteni, cu peste 34 milioane euro. Nu de acum, de anul viitor

Consiliul Judetean Olt a marcat, astazi, finalizarea unui proiect de 34 milioane euro menit sa rezolve problema deseurilor menajere din intreg judetul. Infrastructura s-a creat, operatorii insa nu au fost stabiliti. Mai mult, s-au inchis vechile gropi de gunoi si s-au deschis depozite temporare, altele decat statiile de tranfer. Pana una-alta, fiecare duce gunoiul pe unde poate, pentru ca e o problema nationala.

Hidroelectrica a cumparat un sistem informatic cu 1,7 milioane euro

Hidroelectrica a cumparat, prin licitatie publica, un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning ERP), pentru 1,7 milioane euro, a anuntat luni compania de stat.

Continental a finalizat o investitie de 10,5 milioane euro la fabrica de anvelope de la Timisoara

Continental Anvelope a finalizat o investitie de 10,5 milioane de euro la fabrica din Timisoara, pentru un sistem de reducere a mirosurilor emanate in procesul de productie, a anuntat luni compania.

Aproximativ 60 de milioane euro anual, cheltuiti pe studii de fezabilitate fara finalitate

Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, a declarat astazi ca institutia estimeaza ca aproximativ 60 de milioane de euro sunt cheltuiti anual pe studii de fezabilitate care nu se concretizeaza in proiecte, fiind vorba de un exces in comandarea acestora de catre autoritati, transmit surse din presa.

Continental a finalizat o investitie de 10,5 milioane euro la fabrica de anvelope de la Timisoara

Continental Anvelope a finalizat o investitie de 10,5 milioane de euro la fabrica din Timisoara, pentru un sistem de reducere a mirosurilor emanate in procesul de productie, a anuntat astazi compania.

Statul da mai mult pentru deszapeziri: costurile cresc de la 30 de milioane de euro in 2014 la 50 de milioane in 2015. DOCUMENT: contractele de deszapeziri

Iarna trecuta, valoarea totala a contractelor de deszapezire se ridica la 30-32 de milioane de euro. in aceasta iarna, valoarea totala a contractelor va fi de circa 223,85 milioane de lei, fara TVA, echivalentul a 50-51 de milioane de euro, reiese dintr-o statistica a CNADNR.

Curtea de Conturi: Circa 60 de milioane de euro sunt cheltuiti anual pe studii de fezabilitate fara finalitate

Nicolae Vacaroiu, presedintele Curtii de Conturi, a declarat, sambata, ca institutia estimeaza ca aproximativ 60 de milioane de euro sunt cheltuiti anual pe studii de fezabilitate care nu se concretizeaza in proiecte, fiind vorba de un exces in comandarea acestora de catre autoritati.

UEFA a anuntat premiile pentru Euro 2016. Milioane de euro ajung la FRF

Romania nu a reusit sa dea lovitura doar in plan sportiv, calificandu-se la Euro 2016, ci in fotbalul romanesc vor ajunge bani seriosi in urma acestui succes.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )