Libnet.ro
UNICEF

23:00

Actele necesare pentru inmatricularea masinilor aduse din strainatate in 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Actele necesare pentru inmatricularea masinilor aduse din strainatate in 2016

Inmatricularea masinilor aduse din strainatate costa de trei ori mai mult decat a celor inregistrate deja in Romania pentru care se face transcriere si bineinteles va rapeste mai mult timp. Fara costul RCA si timbrul de mediu, in total veti plati in. continuă pe Wall-Street Ro

Romanilor le place sa fie mintiti atunci cand isi cumpara o masina. PONTURI de la un SAMSAR pentru a ne da seama daca autoturismul are kilometrajul modificat

Un vanzator de masini, cunoscut drept samsar, a declarat ca majoritatea masinilor aduse din strainatate, mai precis, din Germania au kilometrajul dat cu mult inapoi. Romanilor le place.

Guvernul vrea sa emita noi reglementari pentru ridicarea masinilor parcate ILEGAL

Reglementarea privind ridicarea masinilor care blocheaza circulatia ar putea fi gata in aceasta toamna, iar varianta agreata de Guvern cu reprezentantii Asociatiei Municipiilor din Romania AMR) este aceea ca procedura de aplicare sa ramana la latitudinea autoritatilor locale.

AEP: Peste 3.600 cereri de inscriere in Registrul electoral depuse de cetatenii din strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, pana astazi, au fost validate 3. 613 cereri de inscriere in Registrul electoral depuse de alegatorii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate.

Fonduri de investitii din SUA si Europa vor sa se alieze pentru achizitia activelor SABMiller din Europa de Est

Preluarea activelor SABMiller este in vizorul fondurilor de investitii din Statele Unite si Europa, care vor sa se alieze pentru preluarea activelor SABMiller din Europa Centrala si de Est, inclusiv din Romania, in valoare de pana la 7 miliarde de.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )