Libnet.ro
UNICEF

21:00

Actiunile Banca Transilvania - cea mai mare crestere din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Banca Transilvania - cea mai mare crestere din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 27 martie - 3 aprilie, o apreciere de 7,46%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, dar si din indicele extins BET-XT, in conditiile in care acestia au avut evolutii negative. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai batrana persoana din lume A MURIT la 116 ani

La doar cateva zile dupa ce a devenit cea mai batrana persoana din lume, americanca Gertrude Weaver a murit. Weaver, nascuta in 1898 116 ani), a devenit cea mai batrana persoana din lume la 1.

Cu gandul la vara. Padina Fest 2015, un munte de distractii la cea mai mare altitudine

Cel mai tare festival din Muntii Bucegi Padina Fest, un festival plin de aventura si muzica buna, se va desfasura in luna iulie. Organiatorii promit ca vor avea loc tot soiul de activitati care vor duce adrenalina la cote ametitoare: tiroliene, adventure parc, istoria armelor, tras cu arcul, cu sulita, dar turistii care vor veni pe platoul Padina vor avea la dispozitie si zone de hamace unde se vor putea relaxa la umbra sau se pot bronza.

Luna sangerie, cea mai scurta eclipsa din acest secol

Luna sangerie, cea mai scurta eclipsa totala de Luna din acest secol, are loc sambata. Fenomenul astronomic nu va putea fi observat in tara nostra, ci doar de pe coastele Oceanului Pacific si din Australia.

Cea mai mare intrecere de alergare montana a avut loc la Brasov

Peste 1. 000 de iubitori ai sportului in aer liber au participat la cea de-a patra editie a Semimaratonului Brasov. Startul competitiei s-a dat din Piata Unirii, sambata, 4 aprilie, de la ora 12.

La doar 6 zile dupa ce a devenit cea mai batrana persoana din lume, Gertrude Weaver a murit la 116 ani

Gertrude Weaver, care a devenit saptamana trecuta cea mai varstnica persoana din lume, a murit la 116 ani, intr-un azil de batrani din statul american Arkansas, au anuntat, luni, administratorii acestui stabiliment.

Faze Tari: Ultima moda in China! Amante snopite in bataie pe strada de sotiile inselate; Cea mai scumpa gogoasa din lume contine aur de 24 de carate si diamante; In Venezuela e criza de hartie igienica

Captura realizata de trei turisti din Noua Zeelanda. Au folosit o undita si apoi au facut poze cu el. Trei turisti din Noua Zeelanda, Andreas Rasmussen. I-au furat masina nou-nouta din fata casei! Mesajul femeii este incredibil: Le multumesc hotilor. O americanca din St. Louis, Missouri.

Cel mai mare hipodrom din tara a ajuns o ruina. Pe vremuri, aici s-a organizat prima competitie balcanica de calarie din tara noastra

Cel mai mare hipdrom din tara, construit in anul 1903, unde se organizau competitii de echitatie, a ajuns o ruina. in urma cu mai bine de un secol, aici era locul de intalnire pentru lumea buna din Craiova. Adevarul va spune povestea hipodromului din Parcul Nicolae Romanescu.

Banca Transilvania a platit pentru Volksbank 711 milioane de euro, cea mai mare parte fiind pentru rambursarea liniilor de credit

Banca Transilvania a virat 711 milioane de euro pentru achizitia Volksbank, 81 de milioane de euro fiind pentru capital si 630 milioane de euro pentru rambursarea liniilor de credit, au declarat pentru WALL-STREET. RO reprezentantii bancii.

FOTO Salbaticiunile Maramuresului, intr-un muzeu unicat facut intr-o fosta manastire:cea mai mare c0lectie de cranii de lup din Romania

Flora si fauna Maramuresului este prezentanta intr-un muzeu care functioneaza intr-o cladire de patrimoniu. Putini sunt cei care poate stiu ca in Sighetu Marmatiei functioneaza un muzeu al Stiintelor Naturii, unde turistii pot admira rasi, ursi, lupi, capre negre, serpi, veverite sau pasari de prada.

Unicat in Moldova: groapa de gunoi fara miros si practic invizibila. Autoritatile din Botosani vor sa construiasca cea mai mare rampa de gunoi subterana

In municipiul Botosani autoritatile in colaborare cu firma de salubrizare a orasului vor sa amenajeze o uriasa platforma pentru colectarea subterana a gunoiului. Practic gunoiul este depozitat in pamant, igienic si fara sa ocupe spatiu. Proiectul va fi extins si la nivelul cartierelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )