Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai batrana persoana din lume A MURIT la 116 ani

Antena3 Antena3,
Cea mai batrana persoana din lume A MURIT la 116 ani

La doar cateva zile dupa ce a devenit cea mai batrana persoana din lume, americanca Gertrude Weaver a murit. Weaver, nascuta in 1898 116 ani), a devenit cea mai batrana persoana din lume la 1. continuă pe Antena3

La doar 6 zile dupa ce a devenit cea mai batrana persoana din lume, Gertrude Weaver a murit la 116 ani

Gertrude Weaver, care a devenit saptamana trecuta cea mai varstnica persoana din lume, a murit la 116 ani, intr-un azil de batrani din statul american Arkansas, au anuntat, luni, administratorii acestui stabiliment.

A murit cea mai batrana adolescenta din lume

Hayley Okines, adolescenta din Bexhill care suferea de un sindrom rar care a facut-o sa imbatraneasca de opt ori mai repede decat un om normal, a murit la varsta de 17 ani.

Faze Tari: Ultima moda in China! Amante snopite in bataie pe strada de sotiile inselate; Cea mai scumpa gogoasa din lume contine aur de 24 de carate si diamante; In Venezuela e criza de hartie igienica

Captura realizata de trei turisti din Noua Zeelanda. Au folosit o undita si apoi au facut poze cu el. Trei turisti din Noua Zeelanda, Andreas Rasmussen. I-au furat masina nou-nouta din fata casei! Mesajul femeii este incredibil: Le multumesc hotilor. O americanca din St. Louis, Missouri.

Luna sangerie, cea mai scurta eclipsa din acest secol

Luna sangerie, cea mai scurta eclipsa totala de Luna din acest secol, are loc sambata. Fenomenul astronomic nu va putea fi observat in tara nostra, ci doar de pe coastele Oceanului Pacific si din Australia.

Actiunile Banca Transilvania - cea mai mare crestere din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 27 martie - 3 aprilie, o apreciere de 7,46%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, dar si din indicele extins BET-XT, in conditiile in care acestia au avut evolutii negative.

Katy Perry, cea mai populara artista din lume, promoveaza aplicatia lansata de Steve Jobs de Romania, clujeanul de milioane din Silicon Valley

Fyuse, aplicatia unui clujean care a cucerit America, a intrat in liga mare: pe langa faptul ca a atras o finantare de 13 milioane de dolari, compania lui Radu Rusu este promovata de vedeta care aflata pe locul I in lume in ceea ce priveste fanii pe retelele de socializare, Katy Perry. Cantareata are peste 61 de milioane de fani pe Twitter si 76 de milioane de Like-uri pe Facebook.

Liga Campionilor handbal: Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare din Europa

Cristina Neagu, care evolueaza pentru Buducnost Podgorica Muntenegru), a devenit golgheterul Ligii Campionilor, cu 88 de reusite, dupa victoria echipei sale in fata danezelor de la Viborg HK.

Testul Cambridge English: Advanced. Romania se numara printre tarile cu cele mai bune performante din lume

80% dintre candidatii romani care au sustinut examenul Cambridge English: Advanced CAE) in 2014 au obtinut atestatul, plasand astfel Romania printre tarile cu cei mai performanti candidati din lume, potrivit statisticilor Cambridge English Language Assessment. Statisticile arata si care sunt cele mai intalnite greseli in randul candidatilor romani, printre ele numarandu-se omisiunea literelor mute sau a articolului the.

Cel mai mare accelerator de particule din lume a fost repornit. Le va permite fizicienilor sa-si extinda aria cercetarilor

Cel mai mare si mai puternic accelerator de particule din lume, Large Hadron Collider LHC), apartinand CERN, a fost repornit duminica, dupa doi ani de operatii de mentenanta si consolidare si dupa o scurta.

FOTO: CHINA ascunde cifrele SINISTRE. Cum arata cel mai PERICULOS traseu montan din lume, unde turistii MOR PE CAPETE

Desi nu se afla la o altitudine extrem de ridicata, cel mai periculos traseu montan din lume, supranumit Traseul mortii, strabate muntele Huashan din China.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )