Libnet.ro
UNICEF

23:31

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri si in aceasta saptamana pe Bursa de la Bucuresti, generand tranzactii de peste 81,59 milioane de lei, urmate de actiunile OMV Petrom, cu schimburi de 31,6 milioane de lei si Fondul Proprietatea, cu 26,59 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Castiga o avere pe un post pe Instagram! Cele mai bine platite 5 celebritati!

Site-urile internationale au dat publicitatii topul celor mai bine platite vedete pe Instagram in 2019. Astfel, aflam ca in varful clasamentului se afla Kendall Jenner. Iata cat a castigat in urma postarilor sponsorizate! .

Top 5 cele mai spectaculoase Infinity Pools din lume, recomandate pentruValentines Day

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a selectat cele mai interesante piscine de tip Infinity pentru cei care vor sa isi surprinda partenerii cu ocazia zilei indragostitilor sau pentru urmatoarea vacanta romantica planificata pentru anul care abia a inceput.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Plec la Venetia

Doua blonde stau de vorba: Luna viitoare plec la Venetia. Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? Da, dar atunci strazile erau inundate.

Romania, incapabila sa revolutioneze turismul in Delta Dunarii. De ce ocolesc vizitatorii una dintre cele mai frumoase rezervatii ale biosferei din lume

Datele statistice arata ca anul trecut numarul turistilor care au vizitat Delta Dunarii a fost asemanator cu cel din 2018, insa turistii straini au fost mai putini.

Descoperire infioratoare in burta unui crocodil de 7 metri! Nici in cele mai negre vise...

Localnicii din Borneo au intrat in panica in momentul in care Andi Aso Erang, un barbat de 36 de ani, a fost de negasit. Au trait un adevarat soc in momentul in care au vazut plutind pe apa trupul.

Sorin Constantinescu este noul consilier al Guvernului Orban in domeniul jocurilor de noroc. Are o experienta de trei decenii si conduce doua dintre cele mai importante companii din industrie

Sorin Constantinescu a fost desemnat consilier al Guvernului Orban in domeniul jocurilor de noroc, potrivit Financial Intelligence. El este un specialist in sector, cu o experienta de aproape trei decenii, ocupand.

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume: ce locuri ocupa Amazon, Apple sau Google

In cazul in care ai o afinitate pentru branduri si valoarea financiara din spatele lor, te vei bucura sa afli ca a fost publicat noul clasament anual al Brand Finance Global 500. Puterea.

Be EU. Cele mai importante teme discutate la nivel european: Green Deal si Cadrul Financiar Multianual

Paul Tang, europarlamentar din Olanda si membru in Comisia ECON a Parlamentului European, a precizat in cadrul emisiunii Be Eu, ca cel mai discutat subiect la nivel european este noul Green Deal.

Top 15 cele mai ieftine tari din Europa pentru calatorii low-budget

Echipa motorului gratuit de cautare momondo. ro a facut o lista a celor mai ieftine tari din Europa pentru calatorii low-budget.

Cele mai importante detalii despre Samsung S20 inainte de lansare

Pe 11 februarie vom afla ce-a pregatit Samsung pentru anul acesta. Pana atunci e timp sa afli ce specificatii ar avea seria Samsung S20, de la cel mai ieftin model pana la cel mai scump. Seria.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )