Libnet.ro
UNICEF

07:00

Actiunile Facebook au depasit pentru prima data din mai anul trecut pretul de listare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Actiunile Facebook au depasit pentru prima data din mai anul trecut pretul de listare

Actiunile Facebook au crescut cu aproape 2% in deschiderea sedintei de miecuri, la 38,31 dolari, depasind astfel pentru prima data incepand din mai anul trecut pretul de listare a companiei, de 38 de dolari pe titlu, potrivit MarketWatch. continuă pe Wall-Street Ro

One Direction a interpretat live pentru prima data piesa Best Song Ever

Baietii de la One Direction au interpretat live pentru prima data piesa Best Song Ever. Show-ul care a beneficiat de aceasta premiera a avut loc in orasul San Jose. Asa cum era de asteptat, fanii au izbucnit in strigate de bucurie si si-au aclamat favoritii pe intreg parcursul show-ului,dar mai ales in momentul interpretarii .

Observatorul Chandra a detectat, pentru prima data, o exoplaneta in timpul traversarii prin fata stelei-mama

Pentru prima data de la descoperirea, in urma cu aproape 20 de ani, a exoplanetelor - planete care orbiteaza alte stele decat Soarele - Observatorul cu raze X Chandra a detectat o exoplaneta in timpul traversarii prin fata stelei-mama. Potrivit Administratiei Spatiale Americane, o aliniere avantajoasa a unei planete si a stelei-mama din sistemul HD 189733, care se afla la o distanta de 63 de ani-lumina de Pamant, a permis observatorului Chandra al NASA si Observatorulului XMM Newton al Agentiei Spatiale Europene sa detecteze o scadere in intensitatea razelor X in timp ce planeta tranzita steaua.

Actiunile Facebook au depasit pretul de 38 de dolari, pentru prima data de la listarea companiei la bursa

Actiunile Facebook au crescut, in deschiderea sedintei de miercuri, cu aproape 2%, ajungang la 38,31 dolari, fiind prima ocazie cu care s-a depasit pretul de listare a companiei din mai anul trecut, de 38 de.

Au devenit parinti pentru prima data

Bucurie maxima pentru un cuplu de actori.

Actiunile Facebook au revenit dupa 14 luni la nivelul din momentul listarii

Actiunile Facebook au urcat cu peste 40% intr-o saptamana ca urmare a cresterii increderii investitorilor dupa afisarea unor rezultate finaciare ecelente, mai ales pe partea de publicitate pe mobil. O actiune Facebook valora 38 de dolari in momentul listarii, apoi a urmat o cadere pana la sub 19 dolari, iar inaintea recentului progres valoarea era undeva in jurul a 25 de dolari.

Zona Euro inregistreaza un usor recul al numarului de someri, pentru prima oara in ultimii doi ani

Pentru prima oara in ultimii doi ani, numarul somerilor a scazut in zona euro, in iunie, dar acest lucru nu trebuie sa starneasca sperante prea mari, avertizeaza analistii, in conditiile in care rata somajului ramane la un nivel record intr-un context economic fragil, scrie AFP.

Wizz Air: Maine, discount de 20% pentru toate rutele din si spre Romania

Wizz Air anunta ca toate rezervarile efectuate maine, pentru zboruri in orice data din si spre Romania, vor beneficia de un discount de 20%.

Bechtel, FCC si Ansaldo, castigatorii licitatiei pentru constructia metroului din Ryad

Trei consortii conduse de Bechtel, FCC si Ansaldo au castigat licitatia pentru constructia metroului din capitala Arabiei Suadite, Ryad, un proiect in valoare de 22 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Trei consortii conduse de Bechtel, BTP-FCC si Ansaldo au castigat licitatia pentru constructia metroului din Ryad

Trei consortii conduse de Bechtel, BTP-FCC si Ansaldo au castigat licitatia pentru constructia metroului din Ryad, un proiect in valoare de 22 de miliarde de dolari, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in noaptea de duminica spre luni in capitala saudita, scrie AFP.

Cea mai adanca pestera si a treia ca lungime din tara, deschisa pentru prima data publicului

Dupa ce inca de cand a fost descoperita in 1955 Pestera Tausoarelor nu a fost deschisa publicului, in curand cea mai adanca pestera si a treia ca lungime din tara va putea fi vizitata fara vreo aprobare speciala.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )