Libnet.ro
UNICEF

13:45

Observatorul Chandra a detectat, pentru prima data, o exoplaneta in timpul traversarii prin fata stelei-mama

Hotnews Hotnews,
 Observatorul Chandra a detectat, pentru prima data, o exoplaneta in timpul traversarii prin fata stelei-mama

Pentru prima data de la descoperirea, in urma cu aproape 20 de ani, a exoplanetelor - planete care orbiteaza alte stele decat Soarele - Observatorul cu raze X Chandra a detectat o exoplaneta in timpul traversarii prin fata stelei-mama. Potrivit Administratiei Spatiale Americane, o aliniere avantajoasa a unei planete si a stelei-mama din sistemul HD 189733, care se afla la o distanta de 63 de ani-lumina de Pamant, a permis observatorului Chandra al NASA si Observatorulului XMM Newton al Agentiei Spatiale Europene sa detecteze o scadere in intensitatea razelor X in timp ce planeta tranzita steaua. continuă pe Hotnews

One Direction a interpretat live pentru prima data piesa Best Song Ever

Baietii de la One Direction au interpretat live pentru prima data piesa Best Song Ever. Show-ul care a beneficiat de aceasta premiera a avut loc in orasul San Jose. Asa cum era de asteptat, fanii au izbucnit in strigate de bucurie si si-au aclamat favoritii pe intreg parcursul show-ului,dar mai ales in momentul interpretarii .

Actiunile Facebook au depasit pentru prima data din mai anul trecut pretul de listare

Actiunile Facebook au crescut cu aproape 2% in deschiderea sedintei de miecuri, la 38,31 dolari, depasind astfel pentru prima data incepand din mai anul trecut pretul de listare a companiei, de 38 de dolari pe titlu, potrivit MarketWatch.

Actiunile Facebook au depasit pretul de 38 de dolari, pentru prima data de la listarea companiei la bursa

Actiunile Facebook au crescut, in deschiderea sedintei de miercuri, cu aproape 2%, ajungang la 38,31 dolari, fiind prima ocazie cu care s-a depasit pretul de listare a companiei din mai anul trecut, de 38 de.

Au devenit parinti pentru prima data

Bucurie maxima pentru un cuplu de actori.

Zona Euro inregistreaza un usor recul al numarului de someri, pentru prima oara in ultimii doi ani

Pentru prima oara in ultimii doi ani, numarul somerilor a scazut in zona euro, in iunie, dar acest lucru nu trebuie sa starneasca sperante prea mari, avertizeaza analistii, in conditiile in care rata somajului ramane la un nivel record intr-un context economic fragil, scrie AFP.

Prima imagine care pare sa dezvaluie Alfa Romeo Giulia, inlocuitorul modelului 159

Prima imagine cu ceea ce pare a fi Alfa Romeo Giulia, inlocuitorul modelului Alfa Romeo 159, a inceput sa circule pe internet, fiind publicata pentru prima data de autoexpress. co. uk. Masina ar urma sa fie lansata in 2014 si va avea un pret aproximativ de pornire de circa 20. 000 euro fara taxe, potrivit publicatiei citate.

Finantele propun suplimentarea plafonului pentru Prima Casa

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa modifice normele metodologice in baza carora functioneaza programul Prima Casa, astfel incat finantatorii care au optat pentru reutilizarea plafonului in conditiile impartirii riscurilor si pierderilor intre finantator si stat, sa fie obligati sa consume plafonul reutilizat pana la data de 31 decembrie, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern.

MFP propune suplimentarea plafonului garantiilor pentru Prima Casa cu un miliard de lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa modifice normele metodologice in baza carora functioneaza programul Prima Casa astfel incat finantatorii care au optat pentru reutilizarea plafonului in conditiile impartirii riscurilor si pierderilor intre finantator si stat, sa fie obligati sa consume plafonul reutilizat pana la data de 31 decembrie, arata un proiect de hotarare.

MFP propune suplimentarea plafonului garantiilor pentru Prima Casa cu un miliard de lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa modifice normele metodologice in baza carora functioneaza programul Prima Casa astfel incat finantatorii care au optat pentru reutilizarea plafonului in conditiile impartirii riscurilor si pierderilor intre finantator si stat, sa fie obligati sa consume plafonul reutilizat pana la data de 31 decembrie, arata un proiect de hotarare de Guvern.

Finantele vor suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu 1 miliard de lei, din care 300 milioane destinate pentru achizitia locuintelor construite de ANL (proiect)

Finantele vor sa modifice normelor metodologice in baza carora functioneaza programul Prima Casa astfel incat finantatorii care au optat pentru reutilizarea plafonului in conditiile impartirii riscurilor si pierderilor intre finantator si stat, sa fie obligati sa consume plafonul reutilizat pana la data de 31 decembrie 2013. Pentru anul 2013 se propune suplimentarea plafonului garantiilor cu 1 miliard RON, din care 300 milioane destinate pentru achizitia locuintelor construite de ANL, in scopul valorificarii stocului de locuinte ANL existent, iar garantiile se vor acorda numai in moneda nationala si se vor plati in moneda nationala, se arata intr-un proiect publicat luni. vezi proiectul in atasament).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )