Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actrita mexicana Thalia, la un pas de DISPERARE, din cauza BOLII: AJUTOR (FOTO)

B1 B1,
Actrita mexicana Thalia, la un pas de DISPERARE, din cauza BOLII: AJUTOR (FOTO)

Thalia, actrita indragita de origine mexicana nu s-a putut bucura de vacanta alaturi de familie din cauza unei gripe care i-a creat numai probleme. Vedeta a postat pe pagina sa oficiala de Instagram o. continuă pe B1

Actrita mexicana Thalia, la un pas de DISPERARE! Mesajul CUTREMURATOR catre fanii ei: Ajutor (FOTO)

Thalia, actrita indragita de origine mexicana nu s-a putut bucura de vacanta alaturi de familie din cauza unei gripe care i-a creat numai probleme. Vedeta a postat pe pagina sa oficiala de Instagram o.

Carantina la Spitalul de Urgenta Targu-Jiu din cauza epidemiei de rujeola. Aceeasi situatie este valabila si la Pediatria de la Targu-Carbunesti

Reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu a instaurat carantina pe sectiile de Boli Infectioase si Pediatrie, decizia fiind luata din cauza numarului mare de cazuri de rujeola, a declarat miercuri, presei, purtatorul de cuvant al institutiei, medicul Costinel Popescu.

O BOMBA tinuta intr-o anexa de gospodarie in judetul Valcea a EXPLODAT din cauza unui INCENDIU de vegetatie

Un barbar in varsta din Muereasca este ce anchetat intr-un dosar penal deschis pentru nerespectarea regimului materialelor explozive dupp ce o bomba, pe care el o tinea intr-o anexa a.

Doliu in lumea presei: Jurnalista Simona Catrina-Roman a incetat din viata dupa o grea suferinta din cauza cancerului

Simona Catrina-Roman, jurnalista cunoscuta pentru perioada petrecuta la publicatii precum Revista Tango sau Libertatea, a murit in noaptea de miercuri spre joi dupa o lunga suferinta din cauza cancerului ma.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )