Libnet.ro
UNICEF

18:30

Actritele din filmele pentru adulti filmeza pentru URSII PANDA (FOTO)

B1 B1,
Actritele din filmele pentru adulti filmeza pentru URSII PANDA (FOTO)

Cele mai implicate actrite din filmele porno care au vrut sa ajute ursii Panda sunt Kimmy Granger si Nicole Aniston. Ele au imbracat costumele panda si au dat start evenimentului. Pe 16 martie au. continuă pe B1

Mii de inotatori dezbracati s-au strans pe o plaja din Sydney pentru a lua parte la un eveniment caritabil

Mii de persoane au ales sa iasa din zona lor de confort si sa participe la evenimentul anual Sydney Skinny. Aproximativ 1,335 de oameni au luat parte la Sydney Skinny pentru a celebra curajul, acceptarea,.

Germania respinge acuzatiile lui Trump si cere un buget al apararii de 2% din PIB pentru NATO si UE

Guvernul Merkel a respins acuzatiile presedintelui SUA, Donald Trump, care sustine ca Germania ar datora sume mari pentru aparare Washingtonului si Aliantei Nord-Atlantice, Berlinul contestand solicitarile de alocare a 2% din PIB doar pentru misiuni NATO, argumentand ca trebuie inclusa si UE, informeaza Mediafax.

FMI estimeaza un deficit bugetar de 3,7% din PIB pentru acest an

Fondul Monetar International FMI) estimeaza un deficit bugetar de 3,7% din Produsul Intern Brut PIB) pentru acest an si de 3,9% pentru 2018, a declarat, vineri, seful misiunii FMI pentru Romania, Reza Baqir, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Vicepresedinte al Ligii Romanilor din Italia, pentru RFI: Romancele din sudul tarii traiesc in totala sclavie. Nu ne ducem la politie, altfel devenim persona non grata

Vicepresedintele Ligii Romanilor din Italia, Marian Mocanu, a vorbit, la RFI, despre situatia cetatenilor romani care lucreaza in regiuni din sudul tarii, ca urmare a informatiilor aparute in presa potrivit carora mii de femei ar fi exploatate si abuzate in ferme si sere din Sicilia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )