Libnet.ro
UNICEF

19:30

Acum platim 180 milioane de euro pentru ecologizarea sondelor Petrom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Acum platim 180 milioane de euro pentru ecologizarea sondelor Petrom

Comisia Europeana a fost de acord, de principiu, sa dea finantari nerambursabile de 180 milioane de euro pentru decontaminarea siturilor poluate istoric de compania Petrom, inainte sa fie cumparata de austriecii de la OMV. continuă pe Ziarul Bursa

Acum platim 180 milioane de euro pentru ecologizarea sondelor Petrom

Comisia Europeana a fost de acord, de principiu, sa dea finantari nerambursabile de 180 milioane de euro pentru decontaminarea siturilor poluate istoric de compania Petrom, inainte sa fie cumparata de austriecii de la OMV.

Cu 4 zile inaintea tragediei din Apuseni, ROMATSA a platit 1,5 milioane euro pentru scolarizarea controlorilor de trafic

Cu numai patru zile inaintea tragediei din Apuseni, ROMATSA a platit 1,5 milioane euro pentru scolarizarea controlorilor de trafic. Potrivit sursazilei. ro, banii vor ajunge la doua companii aeriene din Marea.

Peste 9 milioane de euro pentru managementul inundatiilor in bazinele superioare Prut si Siret

Administratia Nationala Apele Romane ANAR) a anuntat, astazi, ca aproximativ 42 de milioane de lei 9,3 milioane euro) sunt alocati pentru managementul inundatiilor in bazinele superioare Prut si Siret, un proiect lansat, recent, la Iasi.

PSG l-a achizitionat pe Cabaye. Peste 100 milioane euro cheltuiti pe transferuri!.

Mijlocasul francez Yohan Cabaye urmeaza sa semnze un contract cu Paris Saint-Germain PSG) dupa ce clubul francez a ajuns la o intelegere cu Newcastle pentru transferarea jucatorului in schimbul unei sume de circa 20 milioane lire sterline. PSG a mai inaintat o oferta, de 17 milioane euro clubului britanic, saptamana trecuta, insa ea fost respinsa. Totusi ultima oferta de 20 milioane lire peste 24 milioane euro, la cursul zilei) a fost acceptata, iar Cabaye a plecat deja la Paris pentru a .

UPDATE. Gruia Stoica, mita de TREI MILIOANE DE EURO pentru a castiga licitatia la CFR Marfa.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata De Gruia Stoica si avocatul Doru Catalin Bostina. Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca in luna mai 2013, S. Complexul Energetic Oltenia C. Targu Jiu, a lansat public procedura de licitatie pentru incheierea acordului cadru si a contractelor subsecvente avand ca obiect Servicii de transport feroviar de carbune pentru sucursala .

Lichiditate de circa 2,78 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12,63 milioane lei circa 2,78 milioane euro).

Lichiditate de circa 3,33 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15,13 milioane lei circa 3,33 milioane euro).

Lichiditate de circa 4,38 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 19,84 milioane lei circa 4,38 milioane euro).

Veniturile brute ale Enterprise Investors au fost de 332 milioane euro

Veniturile brute totale ale Enterprise Investors provenite din tranzactii au fost de 332 milioane euro, finalizand trei investitii si sapte exituri, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Romanii au cumparat online produse in valoare de 600 milioane euro in 2013

Potrivit declaratiilor principalilor jucatori din piata romaneasca de comert electronic, retail-ul online autohton a generat vanzari de 600 milioane euro in 2013, arata un comunicat al GPeC. Gala Premiilor eCommerce). Cifra estimata face referire exclusiv la produsele comercializate online indiferent de natura lor) si NU la servicii, plata facturilor de utilitati, bilete de avion, bilete la spectacole sau vacante si calatorii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )