Libnet.ro
UNICEF

08:45

Peste 9 milioane de euro pentru managementul inundatiilor in bazinele superioare Prut si Siret

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 9 milioane de euro pentru managementul inundatiilor in bazinele superioare Prut si Siret

Administratia Nationala Apele Romane ANAR) a anuntat, astazi, ca aproximativ 42 de milioane de lei 9,3 milioane euro) sunt alocati pentru managementul inundatiilor in bazinele superioare Prut si Siret, un proiect lansat, recent, la Iasi. continuă pe Ziarul Bursa

PSG l-a achizitionat pe Cabaye. Peste 100 milioane euro cheltuiti pe transferuri!.

Mijlocasul francez Yohan Cabaye urmeaza sa semnze un contract cu Paris Saint-Germain PSG) dupa ce clubul francez a ajuns la o intelegere cu Newcastle pentru transferarea jucatorului in schimbul unei sume de circa 20 milioane lire sterline. PSG a mai inaintat o oferta, de 17 milioane euro clubului britanic, saptamana trecuta, insa ea fost respinsa. Totusi ultima oferta de 20 milioane lire peste 24 milioane euro, la cursul zilei) a fost acceptata, iar Cabaye a plecat deja la Paris pentru a .

Cu 4 zile inaintea tragediei din Apuseni, ROMATSA a platit 1,5 milioane euro pentru scolarizarea controlorilor de trafic

Cu numai patru zile inaintea tragediei din Apuseni, ROMATSA a platit 1,5 milioane euro pentru scolarizarea controlorilor de trafic. Potrivit sursazilei. ro, banii vor ajunge la doua companii aeriene din Marea.

CBRE Romania a incheiat in ultimii 6 ani tranzactii cu spatii de birouri de peste 275 milioane euro

Compania de consultanta imobiliara CBRE Romania a semnat in perioada 2008-2013 contracte de inchiriere pentru 300. 000 de metri patrati de spatii de birouri, in valoare totala de peste 275 milioane de euro, potrivit datelor transmise miercuri de companie.

Prejudiciu de peste noua milioane euro identificat de Directia generala antifrauda fiscala

Inspectorii anti-frauda au dispus recuperarea unui prejudiciu de 41. 689 lei cauzat bugetului de stat in anul 2014 de catre o firma controlata de persoane de origine chineza, care comercializeaza produse electronice si electrocasnice, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Acum platim 180 milioane de euro pentru ecologizarea sondelor Petrom

Comisia Europeana a fost de acord, de principiu, sa dea finantari nerambursabile de 180 milioane de euro pentru decontaminarea siturilor poluate istoric de compania Petrom, inainte sa fie cumparata de austriecii de la OMV.

Acum platim 180 milioane de euro pentru ecologizarea sondelor Petrom

Comisia Europeana a fost de acord, de principiu, sa dea finantari nerambursabile de 180 milioane de euro pentru decontaminarea siturilor poluate istoric de compania Petrom, inainte sa fie cumparata de austriecii de la OMV.

Lichiditate de peste 10 milioane de euro

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost, vineri, de 47,2 milioane de lei aproximativ 10,4 milioane de euro), cu 40% mai mare decat in sedinta de joi, in conditiile unor evolutii negative ale tuturor indicilor bursieri.

Buget record pentru Primaria Timisoara. Peste 300 de milioane de euro pentru dezvoltare orasului in 2014

Primaria Timisoara a organizat o dezbatere publica pentru a discuta despre bugetul pe anul 2014, care se ridica la 310 milioane de euro.

O firma cu actionariat chinez a prejudiciat statul cu peste 9 mil. euro

Directia generala antifrauda fiscala din cadrul ANAF a identificat un prejudiciu de peste noua milioane de euro cauzat de catre o firma controlata de persoane de origine chineza, care comercializeaza produse electronice si electrocasnice televizoare.

UPDATE. Gruia Stoica, mita de TREI MILIOANE DE EURO pentru a castiga licitatia la CFR Marfa.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata De Gruia Stoica si avocatul Doru Catalin Bostina. Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca in luna mai 2013, S. Complexul Energetic Oltenia C. Targu Jiu, a lansat public procedura de licitatie pentru incheierea acordului cadru si a contractelor subsecvente avand ca obiect Servicii de transport feroviar de carbune pentru sucursala .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.193 seconds )