Libnet.ro
UNICEF

06:00

Acuzatii grave la adresa companiei Twitter: A sters date dintr-o ancheta extrem de importanta din SUA

B1 B1,
Acuzatii grave la adresa companiei Twitter: A sters date dintr-o ancheta extrem de importanta din SUA

Twitter este implicata intr-un scandal imens. Celebra retea de socializare este acuzata ca ar fi sters date importante pentru anchetatorii care investigheaza presupusa manipulare din partea Rusiei, din. continuă pe B1

Un ambasador obraznic. Presedintele turc Erdogan, acuzatii grave la adresa SUA

Presedintele Turciei l-a acuzat pe ambasadorul american de la Ankara ca el este cel responsabil de tensiunile care exista intre Turcia si Statele Unite. O spun foarte clar: ambasadorul american John.

BEAT LA VOLANUL MASINII DE SERVICIU! Acuzatii grave la adresa directorului Aeroportului Kogalniceanu (VIDEO)

Directorul Aeroportului International Mihail Kogalniceanu, Bogdan Ionut Artagea, este acuzat ca ar fi condus masina institutiei sub influenta bauturilor alcoolice. Declaratia ii apartine.

Acuzatii grave la adresa lui Mihai Tudose: Cine face declaratii bomba despre premier

Conflictul din PSD se adanceste tot mai mult, iar lucruri nebanuite ies la iveala despre Mihai Tudose. Fostul presedinte ANRP, Ingrid Mocanu, a vorbit despre situatia din Guvern si spune ca premierul e.

Gwyneth Patrow si Angelina Jolie, acuzatii grave la adresa lui Harvey Weinstein. Ce le-a propus faimosul producator de film

Gwyneth Paltrow este ultima care s-a alaturat corului de voci care il acuza pe producatorul Harvey Weinstein de hartuire sexuala. Pe cand avea 22 de ani, Weinstein a angajat-o pentru un rol, care.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )