Libnet.ro
UNICEF

06:00

Adda, prima reactie dupa ce a aflat ca sotul ei merge in semifinala Chefi la Cutite. Ce mesaj i-a transmis lui Catalin Rizea (FOTO)

B1 B1,
Adda, prima reactie dupa ce a aflat ca sotul ei merge in semifinala Chefi la Cutite. Ce mesaj i-a transmis lui Catalin Rizea (FOTO)

Concurentii de la Chefi la Cutite au trecut prin emotii mari in editia cu numarul 41. Bucatarii din echipele conduse de Sorin Bontea si Florin Dumitrescu au intrat la duel, iar tema propusa de Gina Pistol a. continuă pe B1

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020.

Victor Ponta, prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020.

Ramona Ioana Bruynseels, prima reactie dupa rezultatul PPU-SL la alegerile parlamentare 2020

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la alegerile parlamentare din partea PPU -SL, a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca voturile romanilor care au ales formatiunea sa reprezinta o mare obligatie pe care partidul o va onora in urmatorii patru ani.

Profesorul Alexandru Rafila, prima reactie dupa ce Ciolacu l-a indicat drept posibil viitor premier

Prima reactie a lui Klaus Iohannis: PSD a scazut dramatic. Se cristalizeaza o coalitie de centru-dreapta care sa propuna un guvern de coalitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in prima reactie dupa alegerile parlamentare de duminica, faptul ca se contureaza un guvern de centru-dreapta, formatiunile de dreapta fiind adevaratele castigatoare ale competitiei, cu toate ca PSD e pe primul loc.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa rezultatele exit-poll: Romanii au aratat ca este nevoie de o schimbare

Antena 3 a comandat singurul exit-poll din tara, realizat de CURS-Avangarde. Liderii PSD au urmarit impreuna rezultatele iar Marcel Ciolacu a precizat, dupa inchiderea urnelor, ca actualul Guvern trebuie sa plece acasa.

Dacian Ciolos, reactie dupa demisia lui Orban: Lasa cale libera presedintelui ca dupa consultari savina cu o propunere care sa insemne un nou inceput USR PLUS se va prezenta cu propria propunere de premier

Dacian Ciolos a reactionat luni seara dupa demisia anuntata de Ludovic Orban. Potrivit liderului USR PLUS, aceasta decizie deschide calea catre formarea unei coalitii de centru-dreapta: Cred ca asta lasa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )