Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adevarata revelatie a cartii Fire and Fury: Trump este Trump - Le Soir

Hotnews Hotnews,
 Adevarata revelatie a cartii Fire and Fury: Trump este Trump - Le Soir

Foc si furie: rareori o carte isi va fi tinut promisiunea din titlu ca cea a lui Michael Wolff, care descrie in amanuntime functionarea Casei Albe si a celui de-al 45-lea locatar al sau. Paradoxal, rareori o ancheta privind functionarea unui presedinte american a parut atat de putin necesara. Clasicii sezonieri ai jurnalismului american au datoria sa dezvaluie exercitarea puterii de catre presedinti dincolo de programele lor si de imaginea lor fabricata de serviciile de comunicare. ], potrivit Rador care citeaza Le Soir. Am permis accesul Zero la Casa Alba autorului acestei carti nebunesti! N-am vorbit niciodata cu el despre o carte. Plina de minciuni, denaturari si surse care nu exista, a scris pe Twitter Trump. continuă pe Hotnews

Cartea Fire and Fury: Inside the Trump White House a readus in topurile Amazon un volum vechi de 10 ani cu un titlu similar / Autorul: Oare oamenii pot fi atat de prosti incat sa confunde aceste carti?

O carte scrisa de un profesor canadian in urma cu 10 ani si dedicata efectului bombardamentelor aliate asupra civililor din Germania nazista a revenit in topurile Amazon dupa ce oamenii au confundat-o cu recentul bert-seller al lui Michael Wolff, Fire and Fury: Inside the Trump White House, scrie The Guardian.

Cartea Foc si Furie: in interiorul Casei Albe a lui Trump ii aduce prejudicii de incredere liderului american si pe plan extern

Faptul ca Donald Trump se auto-caracterizeaza drept un geniu stabil referindu-se la starea lui mentala, pe care cartea Fire and Fury o pune sub semnul intrebarii, este considerat de analisti drept un gest cel putin imatur. in Europa, unii din cei mai apropiati aliati internationali ai SUA, inclusiv Marea Britanie, Germania si Franta, discuta fatis despre increderea care i se mai poate acorda celui mai puternic om lume din lume, scrie WP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )