Libnet.ro
UNICEF

10:15

Adevarul despre pestii contaminati cu mercur. Care sunt cei mai periculosi

Antena3 Antena3,
Adevarul despre pestii contaminati cu mercur. Care sunt cei mai periculosi

In ultimii ani se discuta foarte mult despre riscul intoxicarii cu mercur in cazul consumului de peste oceanic, din regiunile cu ape extrem de poluate. Aceste posibile riscuri nu ar trebui totusi sa ne faca. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati: Asa se poate justifica infiintarea noii sectii in cadrul Ministerului Public

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la existenta a 300 de dosare la DNA in care sunt cercetati magistrati, ca asa se poate justifica impotrivirea privind infiintarea noii sectii.

Au spus ADEVARUL despre PENSII: Sapte milioane de oameni sunt AFECTATI!

Asociatia care reprezinta administratorii de pensii private din Romania il contrazice, in termeni fermi pe Darius Valcov, strategul din spatele programului de guvernare al PSD. La mijloc este vorba despre pensiile.

Institutul Elie Wiesel critica modul expeditiv n care sunt relatate pogromurile evreilor n Marea istorie ilustrata a Romniei si a Republicii Moldova scrisa de Ioan-Aurel Pop si Ioan Bolovan

Alexandru Florian, directorul general al Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, critica, intr-o scrisoare deschisa catre acad. Ioan-Aurel Pop si prof. univ. Ioan Bolovan, modul in care sunt relatate pogromurile evreilor in volumul Marea istorie ilustrata a Romaniei si a Republicii Moldova.

Toti soferii trebuie sa stie asta : Eroare serioasa data de aplicatia Waze in aceasta duminica. Cei care se intorc de la mare sunt cei mai afectati

Aplicatia Waze, folosite de foarte multi soferi din Romania pentru navigatie, a dat o eroare care a afectat numeroase persoane care se intoarcea in Bucuresti de la mare. Mai exact, aplicatia ii indemna pe.

Studiu: Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania si ce cauta angajatii

Topul celor mai doriti angajatori a fost realizat de compania de consultanta Catalyst Solutions in urma analizarii raspunsurilor la intrebarea deschisa: Care este topul primelor 3 companii pentru care ai vrea sa lucrezi?. Respondentii au.

ECLIPSA TOTALA DE LUNA 27 IULIE. Care sunt efectele dupa ECLIPSA DE LUNA. Unde s-a vazut

ECLIPSA TOTALA DE LUNA 27 IULIE Astronomii de cariera si cei amatori, alaturi de numerosi curiosi de pe patru continente au urmarit vineri seara cea mai indelungata eclipsa de Luna din secolul XXI, transmit.

Inspectia Judiciara va efectua un control la DNA cu privire la dosarele in care sunt cercetati magistratii

Inspectia Judiciara urmeaza sa efectueze, in perioada 1 august - 1 octombrie, un control tematic la Directia Nationala Anticoruptie cu privire la dosarele in care sunt cercetati magistrati.

Facebook anunta stergerea unor conturi. Care sunt utilizatorii vizati

Corporatia Facebook a anuntat marti ca a sters 32 de pagini si conturi din reteaua sociala cu acelasi nume, dupa ce a identificat o campanie coordonata de influentare a alegerilor parlamentare partiale care.

Structura centrala a DNA preia de la DNA Ploiesti dosarele in care sunt implicati membrii familiei Cosma

Procurorul-sef interimar al DNA, Anca Jurma, a dispus ca Structura centrala a institutiei sa preia de la DNA Ploiesti dosarele penale care ii privesc pe Vlad Cosma, Andreea Cosma si Mircea Cosma. Stire in.

ULTIMUL TRIB. Care sunt vedetele care participa la show-ul de la Antena 1

ULTIMUL TRIB Triburile din Madagascar sunt completate de sapte vedete pregatite sa lupte in insula africana! Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclee Mohamad, Ionut Iftimoaie, Paula Chirila si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )