Libnet.ro
UNICEF

10:00

Studiu: Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania si ce cauta angajatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Studiu: Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania si ce cauta angajatii

Topul celor mai doriti angajatori a fost realizat de compania de consultanta Catalyst Solutions in urma analizarii raspunsurilor la intrebarea deschisa: Care este topul primelor 3 companii pentru care ai vrea sa lucrezi?. Respondentii au. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

Soferia este cea mai cautata meserie, arata cel mai recent studiu din industria HORECA. Nevoia mare de oameni in acest domeniu a fost constanta in ultimul an si jumatate, avand in vedere ca a generat,.

DOLIU in Romania! A plecat la ceruri unul dintre cei mai mari antrenori din istorie

Ioan Zanca, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria atletismului romanesc, a murit la 69 de ani. Ioan Zanca s-a remarcat in sportul romanesc prin capacitatile pe care le avea in descoperirea talentelor.

Toti soferii trebuie sa stie asta : Eroare serioasa data de aplicatia Waze in aceasta duminica. Cei care se intorc de la mare sunt cei mai afectati

Aplicatia Waze, folosite de foarte multi soferi din Romania pentru navigatie, a dat o eroare care a afectat numeroase persoane care se intoarcea in Bucuresti de la mare. Mai exact, aplicatia ii indemna pe.

Care sunt cele mai cautate facultati de la Universitatea Bucuresti. O specializare a ajuns la concurenta si de 20 de candidati pe loc

Concurenta acerba si in acest an pentru un loc de student la Universitatea din Bucuresti! Din aproximativ 20. 000 de studenti care au incercat sa obtina unu dintre cele circa 4. 250 de locuri bugetate din cadrul.

Cum faci cei mai buni ardei umpluti. Doua retete care-ti lasa gura apa

Ardeii umpluti sunt una dintre mancarurile nelipsite din bucatarie. Cunoscutul gastronom salajean Mircea Groza ofera cititorilor Adevarul doua retete usoare, dar la fel de savuroase.

Tu il recunosti? Te uiti la el si nu iti vine sa crezi! Cum arata acum unul dintre cei mai...(FOTO)

Te uiti la el si nu il recunosti. Este unul dintre cei mai celebri oameni de pe planeta. Russell Crowe 54 de ani) continua sa socheze cu schimbarile de look. Pentru ultimele roluri acesta a fost nevoit s.

Doliu in lumea literara: A murit unul din cei mai importanti scriitori si disidenti rusi

Vladimir Voinovici, unul din cei mai importanti scriitori contemporani rusi, a incetat din viata sambata la varsta de 85 de ani dupa ce a suferit un atac de cord la Moscova, conform Radio Svoboda. Voinovici.

Institutul Elie Wiesel critica modul expeditiv n care sunt relatate pogromurile evreilor n Marea istorie ilustrata a Romniei si a Republicii Moldova scrisa de Ioan-Aurel Pop si Ioan Bolovan

Alexandru Florian, directorul general al Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, critica, intr-o scrisoare deschisa catre acad. Ioan-Aurel Pop si prof. univ. Ioan Bolovan, modul in care sunt relatate pogromurile evreilor in volumul Marea istorie ilustrata a Romaniei si a Republicii Moldova.

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati: Asa se poate justifica infiintarea noii sectii in cadrul Ministerului Public

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la existenta a 300 de dosare la DNA in care sunt cercetati magistrati, ca asa se poate justifica impotrivirea privind infiintarea noii sectii.

Procurorul Marius Iacob: La DNA exista 300 de dosare n care sunt cercetati magistrati

Marius Iacob, procuror-sef adjunct al DNA, sustine, in proiectul de management depus la Ministerul Justitiei, ca la Directia Nationala Anticoruptie sunt inregistrate aproximativ 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati, dosare ce trebuie inainte noii sectii care va fi infiintata in cadrul Parchetului General, potrivit Agerpres.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )