Libnet.ro
UNICEF

18:30

Adevarul: Ipocrizie de Bruxelles: Comisarii cu probleme din Romania si Ungaria sunt respinsi, cei din Franta si Belgia merg mai departe

Antena3 Antena3,
Adevarul: Ipocrizie de Bruxelles: Comisarii cu probleme din Romania si Ungaria sunt respinsi, cei din Franta si Belgia merg mai departe

Candidatii Romaniei si ai Ungariei pentru functia de comisar european au primit un vot de neincredere in Comisia juridica a Parlamentului, fiind anumite suspiciuni privind un conflict de interese. Pe de alta. continuă pe Antena3

Ipocrizie de Bruxelles: Comisarii cu probleme din Romania si Ungaria sunt respinsi, cei din Franta si Belgia merg mai departe

Candidatii Romaniei si ai Ungariei pentru functia de comisar european au primit un vot de neincredere in Comisia juridica a Parlamentului, fiind anumite suspiciuni privind un conflict de interese. Pe de alta parte, alti candidati cu probleme de integritate, cum sunt cei ai Frantei si Belgiei, merg mai departe.

Probleme din ce in ce mai mari pentru Alexandru Cumpanasu. Fundatia Colegiului National de Aparare l-a suspendat din functie

Alexandru Cumpanasu are probleme din ce in ce mai mari. Fundatia Colegiului National de Aparare l-a suspendat din functia de vicepresedinte. Fundatia Colegiului National de Aparare l-a suspendat pe Alexandru Cumpanasu din functie Unde dai si unde crapa? Alexandru Cumpanasu, acum in plina ascensiune, a dat pe o parte si a pierdut pe alta. Fundatia .

Caini vagabonzi din Romania - o afacere de miliarde de euro

Trafic si contrabanda: multi asociaza acesti termeni cu drogurile sau cu armele. intre timp, o alta afacere infloreste sub ochii autoritatilor: comertul ilegal cu caini. Iar profiturile sunt asemanatoare. Sursa numarul unu de caini pentru export in Europa - Romania. Iar tinta principala - Germania.

Colectarea selectiva din Romania, ingreunata de amintirea comunismului. Cum se intampla in Lituania

In Romania nu exista o traditie sau o disciplina a colectarii selective, iar generatia 40+ poarta amintirea planului de sticle si borcane din timpul comunismului. De multe ori era si atunci vorba de fapt de o contributie in bani care inlocuia sticlele si borcanele.

Topul spitalelor din Romania unde pacientilor li s-a cerut cel mai des mita. Spitalul Universitar din Capitala, pe primul loc

Cele mai multe cazuri de mita au fost inregistrate, in prima jumatate din 2019, in Spitalul Universitar de Urgenta-Bucuresti, fiind urmat de Spitalul de Urgenta Braila, potrivit unei sinteze realizate de Anti-Bribery Synergy, ce include raspunsurile pacientilor privind mita in spitale.

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

ARB saluta decizia FTSE Russell privind promovarea pietei de capital din Romania

Asociatia Romana a Bancilor ARB) saluta decizia FTSE Russell privind promovarea pietei de capital din Romania la statutul de piata emergenta secundara Secondary Emerging).

STUDIU FPPG: Starea sistemului de impozitare specific sectorului upstream al gazelor naturale din Romania

Federatia Patronala Petrol si Gaze a lansat, joi, studiul Starea sistemului de impozitare specific sectorului upstream al gazelor naturale din Romania, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Bucuresti versus Cluj - care este cel mai mare pol de firme IT din Romania?

Firmele IT din regiunea Bucuresti-Ilfov genereaza peste jumatate din veniturile obtinute de companiile care activeaza in acest domeniu la nivel national, acesta fiind principalul pol al domeniului tehnologiei informatiei din Romania, mult mai mare decat cel constituit in jurul Clujului, releva o analiza publicata, miercuri, de Termene. ro, un instrument online de business intelligence.

AAF organizeaza prima editie a Summitului Administratorilor de Fonduri din Romania

Asociatia Administratorilor de Fonduri din Romania AAF) organizeaza, miercuri,la Bucuresti, prima editie a Summitului Administratorilor de Fonduri din tara noastra.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )