Libnet.ro
UNICEF

10:15

Adevarul Live: Care sunt cele mai periculoase E-uri din hrana zilnica

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Care sunt cele mai periculoase E-uri din hrana zilnica

Profesorul doctor Nicolae Hancu, presedintele onorific al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, si Daniela Niculescu, director general CEF Romania, se afla la Adevarul Live, unde vorbesc despre cei mai intalniti aditivi nocivi din mancarea noastra de zi cu zi. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai periculoase E-uri din hrana zilnica? Aflati la Adevarul Live de la ora 15.00

Profesorul doctor Nicolae Hancu, presedintele onorific al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, vine la Adevarul Live sa vorbeasca despre cei mai intalniti aditivi nocivi din mancarea noastra de zi cu zi.

VIDEO Adevarul Live: Care sunt cele mai periculoase E-uri din hrana zilnica

Profesorul doctor Nicolae Hancu, presedintele onorific al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, si Daniela Niculescu, director general CEF Romania, se afla la Adevarul Live, unde vorbesc despre cei mai intalniti aditivi nocivi din mancarea noastra de zi cu zi.

Acestea sunt cele mai tari aeroporturi din lume. Sunt adevarate ORASE. Otopeniul pare o statie de autobuz pe langa ele

Zeci de milioane de oameni trec anual prin aceste aeroporturi. Bagaje, zboruri, zgomot si miliarde de pasi facuti catre destinatii din intreaga lume. in lista de mai jos va vom prezenta cateva din cele mai tari.

9 dintre cele mai periculoase alimente de consumat

Ai mancat vreodata un aliment doar pentru ca ai crezut ca este sanatos, insa mai tarziu ai descoperit ca nu este deloc benefic pentru tine? Nu trebuie sa te simti rusinat daca raspunsul la intrebare a fost Da.

Cele mai mari targuri din Romania vor fi organizate la Expo Arad. Este vorba despre 11 evenimente

Reprezentantii celui de-al doilea centru expozitional, ca marime, din Romania au planuri mari pentru acest an. Ei vor organiza 11 evenimente la care vor participat atat expozianti cat si vizitatori din tara si strainatate.

Cele mai eficiente plante contra oboselii

Bogate in vitamine si minerale, remediile din plante sunt adevarate energizante si pot tine cu brio locul cafelei. Afla din materialul nostru care sunt ceaiurile aromate care au efect tonic asupra organismului!.

Tarile din spatiul postsovietic ofera cele mai mari recompense pentru campionii Olimpiadei de la Soci

Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus si Ucraina sunt tarile care promit printre cele mai mari recompense pentru sportivii care vor cuceri medalii la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, insa asteptarile ca reprezentantii lor sa urce pe podium sunt mici, potrivit zf. ro.

Tarile din spatiul postsovietic ofera cele mai mari recompense pentru campionii de la Olimpiada de la Soci

Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus si Ucraina sunt tarile care promit printre cele mai mari recompense pentru sportivii care vor cuceri medalii la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, insa asteptarile ca reprezentantii lor sa urce pe podium sunt mici, potrivit zf. ro.

Adevarul live, de la ora 11.00: Cartianu, despre cat de populara este Miscarea Populara

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza ultimele miscari ale opozitiei, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, in contextul in care nici o incercare de unificare a partidelor de dreapta nu a avut succes.

Unul dintre alpinistii care au cucerit un varf de peste 5.000 de metri din Uganda, la Adevarul Live

La emisiunea Adevarul Live, difuzata marti de la ora 15. 00, a venit Costi Ozunu, care, impreuna cu experimentatul alpinist David Neacsu, a cucerit, in ianuarie, varful Margerita 5109 m) din Uganda. Acesta este al doilea varf ca inaltime din Africa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )