Libnet.ro
UNICEF

18:30

Adevarul Live: Evenimentele din Crimeea, amenintare pentru regiune

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Evenimentele din Crimeea, amenintare pentru regiune

Decizia NATO de a trimite avioane de supraveghere in spatiul Romaniei si al Poloniei, a fost dezbatuta astazi de Oana Popescu, analist Foreign Policy, intr-o emisiune Adevarul Live moderata de Cristian Unteanu. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Evenimentele din Crimeea, amenintare pentru regiune

Decizia NATO de a trimite avioane de supraveghere in spatiul Romaniei si al Poloniei, este dezbatuta astazi de Oana Popescu, analist Foreign Policy, intr-o emisiune Adevarul Live moderata de Cristian Unteanu.

Adevarul Live ora 12.00: Evenimentele din Crimeea, amenintare pentru regiune

Decizia NATO de a trimite avioane de supraveghere in spatiul Romaniei si al Poloniei, este dezbatut astazi de Oana Popescu, analist Foreign Policy, intr-o emisiunea Adevarul Live, moderata de Cristian Unteanu.

Alexandru Solomon, despre Festivalul One World Romania, la Adevarul Live

Despre proiectiile si evenimentele pe care ni le va oferi Festivalul One World Romania, vom vorbi cu directorul festivalului, Alexandru Solomon, la Adevarul Live, de la ora 15.

Cameron: Criza din Crimeea, un test pentru Europa.

Premierul britanic David Cameron a apreciat, intr-un interviu pentru editia de marti a cotidianului german Bild, ca situatia tensionata din Crimeea este un test pentru Europa, relateaza AFP, conform Mediafax. Criza din Crimeea este, cu siguranta, un test pentru Europa. Da, suntem alaturi de poporul ucrainean si dreptul lor de a-si decide viitorul. Si nu, nu vom accepta ca Rusia sa incalce suveranitatea Ucrainei . Suntem uniti, impreuna, pentru drepturile Ucrainei! Vom impune sanctiuni .

Premierul Poloniei: Dependenta Germaniei de gazul din Rusia, o amenintare pentru suveranitatea Europei

Premierul polonez Donald Tusk a declarat luni ca dependenta Germaniei de gazul rusesc constituie o amenintare pentru suveranitatea Europei, relateaza AFP. Dependenta Germaniei de gazul rusesc poate limita cu.

Adevarul Live: Zece ani de la atentatele teroriste din Madrid

Cele mai grave atentate de pe teritoriul european din ultimii 25 de ani au provocat moartea a 197 de oameni, dintre care 16 romani. Tragicele evenimente si consecintele lor au fost discutate astazi de jurnalistii Diana Rusu si Mihai Ursu, intr-o noua editie Adevarul Live.

Cantareata de jazz Maria Raducanu vine astazi la Adevarul Live

Invitata lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 20, este Maria Raducanu, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului romanesc.

Mihai Razvan Ungureanu, la Adevarul Live: in cazul secesiunii Crimeei, se vor pune sub semnul intrebarii frontierele politice postbelice din Europa

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a fost invitatul jurnalistului Cristian Unteanu, la Adevarul Live, intr-o emisiune despre situatia tensionata din Ucraina si despre cele mai recente evenimente din politica interna.

Gratierea lui Gica Popescu, pro si contra la Adevarul Live de la ora 11.00

Jurnalistul Grigore Cartianu, cel care a si lansat, saptamana trecuta, o scrisoare deschisa adresata presedintelui Traian Basescu, in care cerea gratierea lui Gica Popescu, intra in dezbatere cu redactorul sef adjunct Adevarul, Calin Nicolescu, pe marginea acestui atat de controversat subiect, la Adevarul Live, de la ora 11.

Adevarul Live, ora 11.00: Zece ani de la atentatele teroriste din Madrid

Cele mai grave atentate de pe teritoriul european din ultimii 25 de ani au provocat moartea a 197 de oameni, dintre care 16 romani. Tragicele evenimente si consecintele lor sunt discutate astazi de jurnalistii Diana Rusu si Mihai Ursu, intr-o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 11.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )