Libnet.ro
UNICEF

14:30

Adevarul Live, ora 11.00: Dumitru Dobrev, despre listele USR pentru alegerile parlamentare si sedintele CMGB

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00: Dumitru Dobrev, despre listele USR pentru alegerile parlamentare si sedintele CMGB

Dumitru Dobrev, fost vicepresedinte al USR, vorbeste de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre listele USR pentru alegerile parlamentare, negocierile cu ministrii tehnocrati, dar si ultimele proiecte controversate aprobate de CMGB. continuă pe Adevărul

Cele mai nocive mituri despre colesterol, la Adevarul Live de la ora 15.00

Numarul persoanelor tinere care sufera de boli cardiovasculare ce pot culmina cu un infarct fatal a crescut ingrijorator in ultimii ani. Unul dintre cei mai importanti factori de risc este nivelul crescut al colesterolului, care nu afecteaza doar persoanele varstnice, avertizeaza specialistii. Medicul Cosmina Cioroboiu vine la Adevarul Live sa ne spuna care sunt semnele colesterolului marit si cum il putem tine sub control.

Gigi Caciuleanu, la final de turneu european cu LOm DAdA, la Adevarul Live, de la ora 14.30

Spectacolul LOm DAdA, al coregrafului Gigi Caciuleanu, care va avea in aceasta seara o noua reprezentatie europeana, la Londra, se afla la capatul unui mini-turneu european, care a mai cuprins orasele Bruxelles si Paris.

Dezbatere Historia Live, ora 11.00: Romania, NATO, Rusia si declaratiile ambasadorului rus la Bucuresti

Uniunea Europeana incearca sa-si gaseasca un nou suflu dupa Brexit si se vorbeste depre initiativa crearii unei armate europene. in acelasi timp, tarile NATO trebuie sa puna in aplicare deciziile luate la summit-ul de la Varsovia insemnand o crestere a prezentei militare a Aliantei pe Flancul Estic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )