Libnet.ro
UNICEF

22:46

Adevarul Live, ora 13.00/ Victor Ponta a fost trimis in judecata. Cine il poate schimba din functie?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00/ Victor Ponta a fost trimis in judecata. Cine il poate schimba din functie?

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, comenteaza noua situatie creata la Guvern dupa ce prim-ministrul Victor Ponta a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru fals in inscrisuri si complicitate la evaziune fiscala. Cine il poate schimba din functie pe Victor Ponta incepand cu aceasta noua etapa?. continuă pe Adevărul

Irina Baiant, soprana preferata a marelui compozitor Vladimir Cosma, la Adevarul Live de la ora 13.00

Soprana Irina Baiant colaboreaza de cativa ani cu marele compozitor Vladimir Cosma, stabilit in Franta. Aceasta legatura profesionala s-a concretizat recent intr-un spectacol in care romanca a fost in centrul atentiei, fiind ovationata de publicul parizian, dar si de Cosma. Despre aceasta colaborare, dar si despre noutatile privind reintoarcerea Fantomei de la Opera, Irina Baiant vine in studioul Adevarul Live sa povesteasca de la ora 13.

Adevarul Live, ora 15.00/ Cat de competitiv este invatamantul universitar privat fata de cel de stat?

In platoul Adevarul Live se discuta, de la ora 15, despre performantele Universitatilor private din Romania in noile conditii de concurenta, sesiunea admiterii de toamna si serviciile complementare cu care aceste institutii de invatamant le concureaza pe cele de stat.

Adevarul Live, ora 12.00: Bloggerita Printesa Urbana, despre ce inseamna sa-ti respecti copilul si despre cele mai bune alternative la pedepse

Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai cunoscute si iubite bloguri romanesti despre cresterea copiilor, www. printesaurbana. ro, a lansat recent si prima sa carte, O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda. Printesa urbana vine azi in studioul Adevarul Live ca sa impartaseasca din experienta sa de mama a doi copii, cu sinceritatea care a facut-o atat de iubita de parintii care o citesc.

Noaptea alba a filmului romanesc se vede la Adevarul Live, de la ora 14.00

Cea de-a sasea editie a evenimentului Noaptea Alba a Filmului Romanesc va avea loc pe 18 septembrie, in opt locuri din Bucuresti. Cinefilii insomniaci pot urmari, pe parcursul noptii, 38 de productii romanesti de succes, iar despre acestea vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, project managerul evenimentului, Ramona Sarbu.

Victor Ponta, trimis in judecata. Cum a tratat presa straina subiectul

Principalele agentii de presa internationale relateaza despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, notand ca acesta este cel mai important dosar instrumentat in campania anticoruptie din Romania.

Victor Ponta, invitat la Antena 3, la 21.30

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, este invitat, marti, la ora 21. 00, la postul Antena 3 pentru a analiza ultimele evenimente politice. Problema migratiei, posibila demisie a sefului Guvernului sau daca bugetul poate suporta o crestere cu 25% a salariilor medicilor sunt printre temele care vor fi discutate.

Victor Ponta, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a depune documente la dosarul in care este implicat

Victor Ponta a fost, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a prezenta documente in dosarul Turceni - Rovinari.

Victor Ponta: Romania nu-si ia deciziile dupa ceea ce se intampla la Budapesta

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, este invitat, marti seara, la postul Antena 3 pentru a analiza ultimele evenimente politice. Problema migratiei, posibila demisie a sefului Guvernului sau daca bugetul poate suporta o crestere cu 25% a salariilor medicilor sunt printre temele discutate.

Adevarul Live: Chimie, despre perioada Specii si formula de succes in rapul romanesc

Interviu Chimie. Mihai Adamescu 29 de ani), cunoscut drept Chimie, vine la Adevarul Live pentru a da detalii despre noul sau album, BioChimie, pentru a-si analiza evolutia in muzica, dar si pentru a povesti intamplari din perioada Specii.

Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata, joi, de procurorii DNA, pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, alaturi de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )