Libnet.ro
UNICEF

19:31

Lui Ponta i se cere sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru criza imigrantilor

România Liberă România Liberă,
Lui Ponta i se cere sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru criza imigrantilor

Daniel Buda, eurodeputat PNL, i-a cerut, luni, lui Victor Ponta sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru a face fata crizei imigrantilor, mai ale ca Romaniei i s-a stabilit o cota de cateva mii de persoane refugiate pe care ar trebui sa le gazduiasca. continuă pe România Liberă

Un europarlamentar liberal ii cere premierului Ponta sa spuna daca Romania este pregatita sa faca fata migrantilor

Eurodeputatul PNL Daniel Buda i-a cerut, luni, premierului Victor Ponta sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru a face fata crizei imigrantilor, in conditiile in care tarii noastre i s-a stabilit o cota de cateva mii de persoane refugiate pe care ar trebui sa le gazduiasca, informeaza Mediafax.

Romania este printre ultimele tari din Europa la reciclarea deseurilor electronice

Romania este printre ultimele state in Europa la reciclarea deseurilor electronice, alaturi de Spania si Cipru, cu o rata de colectare de sub 20%, in timp ce la nivel european sunt recuperate doar o treime din telefoane, computere si televizoare,.

Madalin Voicu: Nu cred ca Romania este vizata de imigranti

Madalin Voicu a vorbit in emisiunea Subiectiv de la Antena 3 despre atitudinea Ungariei privind criza imigrantilor, dar si despre posibilitatea ca Romania sa fie vizata de un val de imigranti. Atitudinea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )