Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adidasi in valoare de peste 1,1 milioane de euro, confiscati in Vama Giurgiu

Adevărul Adevărul,
Adidasi in valoare de peste 1,1 milioane de euro, confiscati in Vama Giurgiu

Peste 11. 600 de perechi de adidasi trebuiau sa ajunga in Polonia, doar ca politistii de frontiera au confiscat toata marfa. continuă pe Adevărul

IN VALOARE DE 10 MILIOANE EURO Libra Internet Bank pregateste prima sa lansare de obligatiuni

Libra Internet Bank pregateste prima lansare de obligatiuni din istoria sa, in valoare de 10 milioane euro, anunta un comunicat de presa.

Romani condamnati la ani grei de inchisoare in Franta dupa ce au sustras diamante in valoare de peste un milion de euro

Trei romani acuzati ca au sustras diamante in valoare de aproximativ un milion de euro, in urma unei escrocherii complexe, au fost condamnati marti in Franta la patru ani de inchisoare. Acestia aveau drept.

Conditiile obscure in care un contract de 80 de milioane de euro a fost dat unei firme doar dupa o inspectie vizuala

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Piatra Neamt, ca modul de atribuire a unei lucrari de reabilitare a unei portiuni din DN 15, in valoare de 80 de milioane de euro, are multe aspecte obscure.

Orange scapa de amenda record: de ce ar fi avut de platit peste 13 milioane euro

La final de 2018, Orange a fost amendata cu peste 14 milioane de euro. Amenda a venit de la Consiliul Concurentei si viza un caz din perioada 2011 - 2015, cand Orange ar fi abuzat de pozitia sa.

Spitalul de 30 de milioane de euro pe care il construiesc peste 300 de mii de romani: Cred ca romanii aveau nevoie de un proiect in care sa creada

Un simbol al frustrarii romanilor fata de lipsa de solutii pentru sistemul de sanatate a tuturor guvernelor care s-au succedat si al faptului ca cetatenii pot sa gaseasca propriile solutii la problemele tarii in care traiesc. in Romania, incepand din anul 2015, peste 300. 000 de oameni si mai mult de 4. 000 de companii au donat peste 30 de milioane de euro pentru constructia unui spital pentru copiii bolnavi de cancer. Povestea Asociatiei Daruieste Viata, fondata de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, si a spitalului pe care il construiesc a ajuns in The Guardian.

Statul ungar a acordat in ultimii ani 1,5 milioane euro invatamantului in limba maghiara din judetul Timis

Arpad Janos Potapi, secretarul de stat responsabil de politica nationala a Cancelariei Prim-ministrului Ungariei, a anuntat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, noile proiecte pentru conationalii de peste hotare.

Fratii Micula trebuie sa plateasca statului cheltuieli de arbitraj de 4,5 milioane de euro dupa ce au pierdut procesul intentat Romaniei - Ministerul Finantelor

Fratii loan si Viorel Micula trebuie sa plateasca statului aproximativ 4,5 milioane euro, la care se vor calcula dobanzi de 2,91% pe an pana la plata integrala a sumei datorate, dupa ce au pierdut cel de-al doilea proces intentat Romaniei, in care au solicitat despagubiri de 2,36 miliarde euro, afirma Ministerul Finantelor.

PSD: Prin plata a 400 milioane euro catre fratii Micula, PNL a marit artificial deficitul bugetar

Social-democratii au transmis, astazi, ca prin plata a 400 de milioane de euro catre fratii Micula, Guvernul liberal a crescut artificial deficitul bugetar, lucru care a periclitat stabilitatea Romaniei.

CORONAVIRUS |Comisia Europeana creste cu 37,5 milioane euro finantarea proiectelor de cercetare a Covid-19

Comisia Europeana anunta, vienri, ca va asigura o suma suplimentara pentru cercetarea de urgenta a unor vaccinuri, tratamente si metode de diagnostic pentru COVID-19. Este vorba despre 37,5 milioane de euro.

COMBATEREA SPALARII BANILOR Amenda de 3 milioane euro solicitata pentru neimplementarea directivei europene

Romania ar trebui sa fie obligata sa plateasca 3 milioane de euro pentru ca nu a transpus in legislatia nationala Directiva UE adoptata in 2015 privind prevenirea utilizarii sistemului financiar in scopul spalarii banilor sau finantarii terorismului, arata Avocatul General al Curtii de Justitie a UE CJUE) in pozitia facuta publica ieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )