Libnet.ro
UNICEF

19:16

Spitalul de 30 de milioane de euro pe care il construiesc peste 300 de mii de romani: Cred ca romanii aveau nevoie de un proiect in care sa creada

Hotnews Hotnews,
 Spitalul de 30 de milioane de euro pe care il construiesc peste 300 de mii de romani: Cred ca romanii aveau nevoie de un proiect in care sa creada

Un simbol al frustrarii romanilor fata de lipsa de solutii pentru sistemul de sanatate a tuturor guvernelor care s-au succedat si al faptului ca cetatenii pot sa gaseasca propriile solutii la problemele tarii in care traiesc. in Romania, incepand din anul 2015, peste 300. 000 de oameni si mai mult de 4. 000 de companii au donat peste 30 de milioane de euro pentru constructia unui spital pentru copiii bolnavi de cancer. Povestea Asociatiei Daruieste Viata, fondata de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, si a spitalului pe care il construiesc a ajuns in The Guardian. continuă pe Hotnews

ANUL TRECUT Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 35 milioane euro

Pentru 2020, compania si-a propus afaceri de 40 milioane euro Grupul Gral Medical si-a crescut business-ul cu 13%, anul trecut fata de 2018, ajungand la o cifra de afaceri de 35 milioane euro. Compania isi mentine cresterea cu doua cifre pe fondul dezvoltarii unor proiecte noi pe piata serviciilor medicale, proiecte ce au implicat deschiderea de centre medicale sub brandul OncoFort sau a diviziei de laboratoa and 172;re Gral. Cele mai importante cresteri peste medie au fost inregis and 172;trate pe segmentele paraclinic analize medicale de laborator si imagistica), oncologic chimioterapie si radioterapie), segmentul care a avut o crestere mai lenta fiind cel al serviciilor corporate.

SEFUL DIPLOMATIEI EUROPENE CERE OPRIREA ESCALADARII CONFLICTELOR Turcia a ucis peste 300 de militari sirieni in mai multe raiduri aeriene de amploare

Evenimentele recente risca sa declanseze un nou flux de migranti spre Europa Turcia a efectuat raiduri aeriene de amploare in Siria, ca riposta la uciderea a zeci de militari turci. Ankara sustine ca a atacat peste 200 de obiective, eliminand peste 300 de militari sirieni. Pe de alta parte, seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a declarat ca este urgent ca escaladarea militara din jurul orasului Idlib din Siria sa fie oprita, atragand atentia ca Uniunea Europeana va lua in considerare toate masurile necesare pentru a-si proteja interesele de Securitate, transmite Reuters.

IN VALOARE DE 10 MILIOANE EURO Libra Internet Bank pregateste prima sa lansare de obligatiuni

Libra Internet Bank pregateste prima lansare de obligatiuni din istoria sa, in valoare de 10 milioane euro, anunta un comunicat de presa.

Libra Internet Bank pregateste prima lansare de obligatiuni din istoria bancii, in valoare de 10 milioane euro

Libra Internet Bank va desfasura, prin intermediul Tradeville, un plasament privat de obligatiuni in valoare de 10 milioane euro, cu posibilitatea majorarii sumei. Obligatiunile vor fi subordonate si vor avea o scadenta de 10 ani, arata un comunicat remis Redactiei.

Fonduri Europene pentru firme in 2020: inca 61 milioane euro in 10 judete, prin POR 2.2-IMM. inscrieri pana pe 24 martie

Firmele micro, mici si mijlocii IMM) din 10 judete vor avea la dispozitie 61,18 milioane de euro in plus, in apelul de proiecte pentru care se fac inscrieri pana pe 24 martie 2020, in cadrul liniei de finantare POR 2. 2-IMM, a anuntat luni Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.

Finantare de 6,8 milioane euro: Google si Toyota investesc intr-o aplicatie de transport in comun

WhereIsMyTransport, un startup care a dezvoltat o aplicatie care ajuta oamenii sa se deplaseze utilizand transportul in comun, a obtinut investitii in valoare de 6,8 milioane de euro, intr-o runda de finantare la care au participat Google si Toyota.

HORNBACH - investitie de 2,8 milioane euro in extinderea magazinului din Sibiu

Hornbach Romania, anunta extinderea magazinului din Sibiu cu aproximativ 3. 500 mp in urma unei investitii de 2,8 milioane de euro, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

HORNBACH - investitie de 2,8 milioane euro in extinderea magazinului din Sibiu

Hornbach Romania, , anunta extinderea magazinului din Sibiu cu aproximativ 3. 500 mp in urma unei investitii de 2,8 milioane de euro, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

CU 43% MAI MULT DECAT ANUL TRECUT TED and S Coffee Co estimeaza o cifra de afaceri de 5 milioane euro, in 2020

Lantul de cafenele TED and S Coffee Co, fondat de Vasi Andreica, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, in avans cu 43% fata de anul trecut, conform unui comunicat de presa. Acesta arata ca retea and 172;ua TED and S Coffee Co va ajunge, pana la finele anului, la 40 de locatii, la nivel national. De la inceputul acestui an, TED and S Coffee Co a deschis trei noi cafenele, doua in Bucuresti si una in Galati.

Bani pentru romani: Poti lua MII DE EURO! Care sunt conditiile

De la 1 martie s-a dat startul pentru depunerea de proiecte ce pot obtine finantari de zeci de mii de euro. Este vorba despre un program de finantare, care isi propune sa sustina pana la 130 de proiecte si a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )