Libnet.ro
UNICEF

23:30

Adina Anghelescu, noi detalii din ancheta Caracal. Adevarul despre probele trimise de procurori la FBI

Antena3 Antena3,
Adina Anghelescu, noi detalii din ancheta Caracal. Adevarul despre probele trimise de procurori la FBI

Adina Anghelescu a venit cu informatii in exclusivitate pentru Antena 3 referitoare la ancheta in cazul Caracal. Noutatea acestui moment este una pe care domnul procuror Felix Banila putea sa o spuna. continuă pe Antena3

Seful DIICOT, despre ancheta Caracal: E posibil sa se fi facut greseli

Procurorul sef DIICOT, Felix Banila, a declarat la Antena 3 ca e posibil sa se fi facut greseli in ancheta Caracal, dar ca acest fapt va fi lamurit prin controale la parchete, care au loc deja in ceea ce priveste anumite aspecte, intrucat nu putem transforma cauzele penale in reality show-uri.

FBI a primit probele ADN din ancheta de la Caracal. Structura americana a confirmat sprijinul oferit DIICOT, in exclusivitate pentru B1TV (VIDEO)

FBI a primit probele ADN din ancheta de la Caracal, anunta in exclusivitate B1TV, in conditiile in care DIICOT ceruse sprijinul structurii americane pentru ca Institutul National de Medicina Legala Mina.

Exploziv. Martori-cheie evitati de procurorii din cazul Caracal. Oficial: Romania, furnizor de prostitutie pentru Occident

Andreea Sava a prezentat, sambata, la Descoperiti, noi dezvaluiri-bomba din cazul disparitiilor de la Caracal. La o saptamana de cand Antena 3 a difuzat inregistrarea absolut exploziva facuta de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )