Libnet.ro
UNICEF

06:45

Seful DIICOT, despre ancheta Caracal: E posibil sa se fi facut greseli

Adevărul Adevărul,
Seful DIICOT, despre ancheta Caracal: E posibil sa se fi facut greseli

Procurorul sef DIICOT, Felix Banila, a declarat la Antena 3 ca e posibil sa se fi facut greseli in ancheta Caracal, dar ca acest fapt va fi lamurit prin controale la parchete, care au loc deja in ceea ce priveste anumite aspecte, intrucat nu putem transforma cauzele penale in reality show-uri. continuă pe Adevărul

Seful DIICOT, despre cazul Caracal: E posibil ca in ancheta sa se fi facut greseli. Nu putem transforma cauzele in reality show

Seful DIICOT, Felix Banila, admite ca in ancheta Caracal s-au facut greseli de aceea au fost dispuse controale la parchetele din tara, subliniind ca nu poate oferi detalii cu privire la modul in care a fost instrumentat dosarul deoarece nu putem transforma cauzele penale in reality show-uri, scrie Mediafax.

Ce spune seful DIICOT despre executarea mandatului de aducere emis pe numele mamei Luizei: Avem nevoie de aceasta proba

Felix Banila, seful DIICOT, a explicat vineri-seara, 27 septembrie 2019, de ce este nevoie de prelevarea de noi probe ADN de la mama Luizei Melencu. Mama si bunicul fetei disparute au fost luati cu ambulanta.

Seful DIICOT, despre refuzul Monicai Melencu de a i se preleva proba ADN: Familia beneficiaza de consultanta juridica

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat, vineri, ca mandatul de aducere a mamei Luizei pentru prelevarea probelor biologice este o decizie judecatoreasca, iar familia Melencu beneficiaza de consultanta juridica, ceea ce inseamna ca avocatul familiei ar fi trebuit sa explice procedura de prelevare a probei ADN.

Ministrul Justitiei, discutie cu seful DIICOT, dupa scandalul de la casa familiei Melencu. Ana Birchall i-a cerut lui Felix Banila sa explice public situatia

Ministrul Justitiei a avut odiscutie cu seful DIICOT, dupa ce jandarmii au venit in curtea familiei Melencu pentru a o duce pe mama Luizei, cu forta, la DIICOT. Ana Birchall i-a cerut lui Felix.

Adina Anghelescu, noi detalii din ancheta Caracal. Adevarul despre probele trimise de procurori la FBI

Adina Anghelescu a venit cu informatii in exclusivitate pentru Antena 3 referitoare la ancheta in cazul Caracal. Noutatea acestui moment este una pe care domnul procuror Felix Banila putea sa o spuna.

Seful DIICOT, Felix Banila, despre scandalul jandarmilor din curtea familiei Melencu: E o proba absolut necesara. Avem nevoie de ADN mitocondrial

Felix Banila a dat explicatii, in exclusivitate pentru Antena 3, upa ce jandarmii au venit in curtea familiei Melencu pentru a o duce pe mama Luizei, cu forta, la DIICOT. Dupa cum bine stiti, am.

Seful DIICOT vine cu explicatii in cazul descinderilor de la casa familiei Melencu: De ce e nevoie de noi probe ADN de la mama Luizei (VIDEO)

Procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, a explicat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca, de ce s-a cerut un mandat de aducere pe numele Monicai Melencu, mama.

Seful DIICOT vine cu noi lamuriri in cazul Luiza Melencu

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, spune ca prelevarea de noi probe ADN de la mama Luizei este .

VIDEO Trump, despre ancheta declansata de democrati: Cea mai mare inselatorie din istorie. incearca sa ma opreasca pentru ca eu lupt pentru voi

Presedintele Donald Trump a sustinut sambata ca scandalul declansat de discutia sa telefonica cu omologul sau ucrainean, ce a dus la declansarea unei anchete in Camera Reprezentantilor, este cea mai mare inselatorie din istorie. Trump a lansat un nou atac la adresa democratilor care au demarat ancheta ce poate duce la demiterea presedintelui. Cititi si Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )