Libnet.ro
UNICEF

08:45

Administram SIF1 asa cum consideram ca este cel mai bine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Administram SIF1 asa cum consideram ca este cel mai bine

in cazul in care, la sfarsitul mandatului nostru, actionarii nu vor fi multumiti, nu ne vor mai acorda increderea pentru inca un mandat, a spus presedintele SIF1 Banat Crisana Dragos Bilteanu, presedintele SIF1 Banat Crisana, ne-a vorbit, in cadrul unui interviu, despre deciziile pe care conducerea SIF1 le-a luat de la preluarea mandatului, o parte dintre acestea fiind considerate controversate de unele voci din piata. continuă pe Ziarul Bursa

PKparis K1 este cel mai mic stick USB din lume

In lupta superlativelor absolute, o companie mai putin cunoscuta, PKparis a anuntat zilele trecute cel mai mic stick USB din lume, K1. Creatii de la LaCie, cu un accent pe o constructie de calitate si finisaje de aluminiu au reprezentat pana de curand unele dintre cele mai mici stick-uri USB, foarte subtiri si cu un design original. Din fericire, acest domeniu care la prima vedere pare banal, poate si acum sa stimuleze imaginatia unor ingineri dornici de ceva special. In [].

VIDEO LeBron James la picioarele lui Michael Jordan: E cel mai mare din toate timpurile

Jucatorul LeBron James, campion al NBA in ultimele doua sezoane cu Miami Heat, a pus capat discutiei pe tema cine este cel mai bun baschetbalist din toate timpurile. Starul lui Heat a fost de multe ori comparat cu Michael Jordan, insa James pune ordine in lucruri si face lumina in aceasta dezbatere.

Actrita Laura Cret considera ca meseria de actor este cel mai frumos si cel mai puternic drog

Pe plan profesional nu a fost si nici nu va fi vreodata multumita, deoarece actorii sunt acea specie de oameni care se plang ca nu au de lucru, iar cand au, se plang ca au prea mult. Totodata, sustine ca aceasta meserie este cel mai puternic si frumos drog inventat vreodata.

Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Cel mai mare portret din lume a fost realizat la Belfast, in cadrul Festivalului anual al Artelor. Este vorba despre chipul unei fetite de 6 ani care a fost desenat pe un camp arat. Peste 30. 000 de tarusi, 2.

The Atlantic: Care este cel mai periculos continent din lume?

Unele regiuni din lume reusesc isi exporte cu usurinta problemele catre restul lumii, insa care este continentul cel mai inclinat sa atraga si alte zone de pe glob in crizele economice, sociale, de securitate si militare, se intreaba jurnalistii americani de la The Atlantic.

The Atlantic: care este cel mai periculos continent din lume?

Unele regiuni din lume reusesc isi exporte cu usurinta problemele catre restul lumii, insa care este continentul cel mai inclinat sa atraga si alte zone de pe glob in crizele economice, sociale, de securitate si militare, se intreaba jurnalistii americani de la The Atlantic.

WTA: Simona Halep, locul 14 - Cel mai bun din cariera

Dupa ce a castigat turneul de la Moscova, Simona Halep a urcat pe locul 14 in clasamentul WTA, cel mai bun din cariera, informeaza wtatennis. com. Cu 3085 de puncte acumulate, Halep se afla in fata unor jucatoare precum Sabine Lisicki, Ana Ivanovic, Maria Kirilenko sau Samantha Stosur.

Romanii se fac AUZITI si cunoscuti! Tudor Cristian Jurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, la Varsovia

Cineastii romani par de neinfrant la festivalurile de film! Tudor Cristian Jurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor cu filmul Cainele japonez in sectiunea destinata cineastilor aflati la primul.

Povestea femeii care traieste singura in suburbii: cel mai bun film la Comedy Cluj

Filmul Paulette, o productie Franta, 2012, in regia lui Jerome Enrico a castigat premiul pentru cel mai bun film la Festivalul International de Film Comedy Cluj,.

ANALIZA: Momentul adevarului pentru cel mai mare si mai sensibil proiect aurifer din Europa

Dupa aproape doua decenii de starturi ratate si o batalie cu unele dintre cele mai competente organizatii pentru protectia mediului de pe planeta, a venit momentul adevarului pentru cel mai mare si mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2512 seconds )