Libnet.ro
UNICEF

10:30

PKparis K1 este cel mai mic stick USB din lume

Playtech Playtech,
PKparis K1 este cel mai mic stick USB din lume

In lupta superlativelor absolute, o companie mai putin cunoscuta, PKparis a anuntat zilele trecute cel mai mic stick USB din lume, K1. Creatii de la LaCie, cu un accent pe o constructie de calitate si finisaje de aluminiu au reprezentat pana de curand unele dintre cele mai mici stick-uri USB, foarte subtiri si cu un design original. Din fericire, acest domeniu care la prima vedere pare banal, poate si acum sa stimuleze imaginatia unor ingineri dornici de ceva special. In []. continuă pe Playtech

Elena Basescu are SUCCESURI! Este cel mai harnic europarlamentar

Elena Basescu este cel mai harnic europarlamentar, potrivit unui clasament facut de jurnalistii de la Libertatea. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu are peste 1. 300 de activitati in Parlamentul.

Cetatea Enisala, cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Tulcea.

Cetatea Enisala este cel mai vizitat obiectiv turistic aflat in administrarea Institutului de Cercetari Eco-Muzeale ICEM) Tulcea, numarul vizitatorilor ramanand constant in ultimii ani. In aceasta zona a Romaniei nu sunt foarte multe cetati in picioare. In plus, infrastructura rutiera este bine pusa la punct, zona in care se afla, intre litoral si Delta Dunarii, este un avantaj pentru cetate, iar peisajul, lacurile Babadag si Razim, constituie de asemenea un atu pentru Enisala, a declarat .

Iata care sunt cel mai bine platiti actori din 2013!

Revista Forbes a stabilit ca Ashton Kutcher, Jon Cryer si Ray Romano sunt cel mai bine platiti actori din 2013, avand in ultimul an incasari ce depasesc bine suma de 15 milioane de dolari.

David Bowie, desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie

Cantaretul britanic David Bowie a surclasat regi si ducese din Marea Britanie, fiind desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie, citeaza un sondaj publicat de BBC HistoryMagazine. Veteranul.

Marja de rafinare a OMV, la cel mai mic nivel din ultimii 4 ani

Marja de rafinare a grupului OMV a scazut puternic in trimestrul al treilea, la 1,17 dolari pe baril, cel mai redus nivel inregistrat de la sfarsitul anului 2009, din cauza evolutiei nefavorabile a preturilor la benzina si cresterii pretului.

Un roman este cel mai frumos model din lume

Bogdan Bidasca, un tanar de 17 ani nascut la Botosani, a castigat concursul de frumusete Fresh Faces, organizat la Barcelona, fiind desemnat cel mai frumos model masculin la ora actuala. Tanarul are sanse mari sa ajunga in marile campanii fashion internationale.

Cine a spus ca daca ajungi la inchisoare este cel mai rau lucru? Justizzentrum Leoben este un penitenciar de lux

Justizzentrum Leoben este o inchisoare din Styria, Austria si nu este una oarecare ci una cu adevarat speciala, pentru ca poate concura oricand cu hotelurile de lux sau poate chiar cu cateva sedii de companii.

O imagine sumbra: Piata constructiilor arata ca dupa razboi. 2013 este cel mai prost an de pana acum

Declansata in anul 2008, criza financiara a afectat grav atat sectorul constructiilor din Romania, cat si cel din Uniunea Europeana. Tendintele de revenire la o situatie de crestere economica au fost franate insa de declansarea crizei datoriilor.

Cel mai mare parc solar din Romania va fi pus in functiune in judetul Brasov

O firma controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW. Aceasta ar urma sa fie cea mai.

O firma cu actionari chinezi va pune in functiune cel mai mare parc solar din tara

Firma Green Vision Seven, controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon, va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW, care ar urma sa fie cea mai mare unitate de acest tip din Romania in functie de capacitatea instalata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )