Libnet.ro
UNICEF

14:00

Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Antena3 Antena3,
Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Cel mai mare portret din lume a fost realizat la Belfast, in cadrul Festivalului anual al Artelor. Este vorba despre chipul unei fetite de 6 ani care a fost desenat pe un camp arat. Peste 30. 000 de tarusi, 2. continuă pe Antena3

Oamenii din Izvoarele ameninta cu CEL MAI MARE PROTEST de pana acum. Premierul a anuntat ca ia in calcul varianta stramutarii satenilor

Locuitorii din Izvoarele ameninta ca maine vor organiza cel mai mare protest de pana acum. Oamenii au iesit din nou in strada dupa ce premierul a anuntat ca ia in calcul varianta stramutarii satenilor.

ANALIZA: Momentul adevarului pentru cel mai mare si mai sensibil proiect aurifer din Europa

Dupa aproape doua decenii de starturi ratate si o batalie cu unele dintre cele mai competente organizatii pentru protectia mediului de pe planeta, a venit momentul adevarului pentru cel mai mare si mai.

Cel mai mare actionar al FP propune prelungirea mandatului administratorului cu doi ani

Fondul american de hedging Elliott Associates, cel mai mare actionar al Fondului Proprietatea, propune prelungirea cu doi ani a mandatului de administrator al Franklin Templeton, care va expira in septembrie 2014. Administratorul va trebui sa.

VIDEO LeBron James la picioarele lui Michael Jordan: E cel mai mare din toate timpurile

Jucatorul LeBron James, campion al NBA in ultimele doua sezoane cu Miami Heat, a pus capat discutiei pe tema cine este cel mai bun baschetbalist din toate timpurile. Starul lui Heat a fost de multe ori comparat cu Michael Jordan, insa James pune ordine in lucruri si face lumina in aceasta dezbatere.

SIF1 Banat Crisana, cel mai mare discount intre VUAN si pret

Actiunile SIF1 Banat-Crisana se tranzactioneaza la un discount intre valoarea unitara a activului net VUAN) si pretul din piata de peste 62%, aceasta diferenta fiind cea mai mare, in comparatie cu celelalte Societati de Investitii Financiare SIF-uri).

O firma cu actionari chinezi va pune in functiune cel mai mare parc solar din tara

Firma Green Vision Seven, controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon, va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW, care ar urma sa fie cea mai mare unitate de acest tip din Romania in functie de capacitatea instalata.

Chinezii vor pune in functiune cel mai mare parc solar din Romania

Firma Green Vision Seven, controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon, va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW, care ar urma sa fie cea mai mare unitate de acest tip din.

Cel mai mare parc solar din Romania va fi pus in functiune in judetul Brasov

O firma controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW. Aceasta ar urma sa fie cea mai.

Business report: In Romania se afla cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa. Vezi cine e!; Record negativ: Romania, tara primei rafinarii din lume, mai are doar jumatate din capacitate; Mugur Isarescu anunta o noua revolutie in industrie

Sclavia moderna, mai raspandita decat v-ati putea imagina. Trei tari cumuleaza trei sferturi din cei 30 de milioane de sclavi ai lumii, potrivit primului indice al sclaviei globale. Moody's: Ratingul Romaniei, limitat de cresterea redusa a PIB si vulnerabilitatea la socuri externe. Moody's atribuie Romaniei ratingul Baa3, cel mai redus nivel din categoria investment grade.

Povestea femeii care traieste singura in suburbii: cel mai bun film la Comedy Cluj

Filmul Paulette, o productie Franta, 2012, in regia lui Jerome Enrico a castigat premiul pentru cel mai bun film la Festivalul International de Film Comedy Cluj,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )