Libnet.ro
UNICEF

01:05

Administratia Prezidentiala are un nou site oficial

Playtech Playtech,
Administratia Prezidentiala are un nou site oficial

Anuntat pe pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannism noul site vrea sa fie un pas spre o comunicare mai eficienta cu fiecare dintre dumneavoastra mergand pe principii de transparenta, navigare facila, comunicare integrata. Desi sunt putine schimbari fata de vechiul site al Administratiei Prezidentiale, e clar ca acum segmentele si meniurile drop-down sunt []. continuă pe Playtech

Administratia Prezidentiala are un nou site

Administratia Prezidentiala are incepand de astazi un nou site, prin intermediul caruia cetatenii ii pot scrie presedintelui Klaus Iohannis.

Administratia Prezidentiala are un nou site, unde pot fi trimise mesaje catre Klaus Iohannis

Administratia Prezidentiala a lansat, marti, un nou site al Presedintiei, care introduce o noua sectiune, de unde pot fi adresate mesaje presedintelui Klaus Iohannis, acesta sustinand ca isi doreste o institutie deschisa catre cetateni.

Administratia Prezidentiala are un site nou

Presedintele Klaus Iohannis anunta intr-o postare pe Facebook ca noul site al Administratiei Prezidentiale este online, si ca noua interfata este una prietenoasa, cu un design modern. Presedintele declara ca isi doreste ca noua platforma sa fie un pas spre o comunicare mai eficienta cu cetatenii. Noul site functioneaza cu intermitente la ora transmiterii acestei stiri.

Presedintele Klaus Iohannis a mai facut un pas. Administratia Prezidentiala are un nou site

Klaus Iohannis mai face. un pas. La un an de cand a preluat mandatul, presedintele are site nou. **** Vreau ca acest site sa fie un pas spre o comunicare mai eficienta cu fiecare dintre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )