Libnet.ro
UNICEF

14:15

Presedintele Klaus Iohannis a mai facut un pas. Administratia Prezidentiala are un nou site

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a mai facut un pas. Administratia Prezidentiala are un nou site

Klaus Iohannis mai face. un pas. La un an de cand a preluat mandatul, presedintele are site nou. **** Vreau ca acest site sa fie un pas spre o comunicare mai eficienta cu fiecare dintre. continuă pe Antena3

Administratia Prezidentiala are un site nou

Presedintele Klaus Iohannis anunta intr-o postare pe Facebook ca noul site al Administratiei Prezidentiale este online, si ca noua interfata este una prietenoasa, cu un design modern. Presedintele declara ca isi doreste ca noua platforma sa fie un pas spre o comunicare mai eficienta cu cetatenii. Noul site functioneaza cu intermitente la ora transmiterii acestei stiri.

SURSE: Presedintele Klaus Iohannis va petrece Craciunul in Florida

Presedintele Klaus Iohannis se pregateste de Craciun. Potrivit unor surse, seful statului si prima doamna vor pleca in Florida de sarbatori si se vor intoarce dupa Revelion. Probabil si din.

Administratia Prezidentiala are un nou site, unde pot fi trimise mesaje catre Klaus Iohannis

Administratia Prezidentiala a lansat, marti, un nou site al Presedintiei, care introduce o noua sectiune, de unde pot fi adresate mesaje presedintelui Klaus Iohannis, acesta sustinand ca isi doreste o institutie deschisa catre cetateni.

Administratia Prezidentiala are un nou site

Administratia Prezidentiala are incepand de astazi un nou site, prin intermediul caruia cetatenii ii pot scrie presedintelui Klaus Iohannis.

Sondaj INSCOP: Increderea romanilor in Klaus Iohannis a crescut, in timp ce increderea in Biserica este in scadere

Topul increderii in institutiile politice a fost condus si in luna noiembrie de Presedintie, cu 51,2%, ceea ce inseamna o crestere de aproape 5 procente, arata un sondaj Inscop. Increderea in Presedintie revine astfel la un nivel apropiat de cel inregistrat imediat dupa alegerile prezidentiale, lucru ce poate fi considerat urmarea modului in care Klaus Iohannis a gestionat criza guvernamentala si protestele Colectiv. Biserica ramane institutia privata sau sociala in care romanii au cea mai mare incredere, cu 56,3% dintre optiunile de incredere multa si foarte multa. Procentul este insa in scadere fata de luna septembrie.

Lovitura dura pentru o apropiata a lui Klaus Iohannis

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul mai multor alesi locali din tara, printre care si viceprimarii lui Klaus Iohannis, pe vremea cand acesta era primar.

Bornele lui Klaus Iohannis in primul an de mandat. Analiza specialistilor: ce s-a schimbat in viata politica romaneasca

In primele 12 luni, Klaus Iohannis s-a distantat de modelul presedintelui jucator , a coabitat cu un premier ostil, a optat pentru un Guvern tehnocrat si a invatat primii pasi in politica externa. Specialistii consultati de Adevarul au tras cateva concluzii dupa primul an de mandat Iohannis.

Klaus Iohannis poate cere desecretizarea documentelor din decembrie 1989.Un nou nivel de justitie internationala

Platforma Memoriei si Constiintei Europene cere presedintelui Klaus Iohannis sa desecretizeze documentele cu statut de Secret de stat, din perioada decembrie 1989.

Administratia Prezidentiala are un nou site oficial

Anuntat pe pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannism noul site vrea sa fie un pas spre o comunicare mai eficienta cu fiecare dintre dumneavoastra mergand pe principii de transparenta, navigare facila, comunicare integrata. Desi sunt putine schimbari fata de vechiul site al Administratiei Prezidentiale, e clar ca acum segmentele si meniurile drop-down sunt [].

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede marirea salariilor pentru angajatii bisericilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea ordonantei 15/2015 pentru modificarea Legii-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )