Libnet.ro
UNICEF

09:00

Administratia Trump inaspreste restrictiile impotriva Huawei, pentru a-i bloca accesul la cipuri

Adevărul Adevărul,
Administratia Trump inaspreste restrictiile impotriva Huawei, pentru a-i bloca accesul la cipuri

Administratia Trump a anuntat luni ca inaspreste restrictiile impotriva grupului chinez Huawei Technologies, pentru a-i bloca accesul la cipurile disponibile pe piata, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Administratia Trump inaspreste restrictiile impotriva Huawei

Administratia Trump a anuntat luni ca inaspreste restrictiile impotriva grupului chinez Huawei Technologies, pentru a-i bloca accesul la cipurile disponibile pe piata.

SUA inaspreste restrictiile impuse Huawei privind accesul la tehnologia americana

ACTUALIZARE-Ca urmare a informatiilor din stirea de mai jos, Huawei a transmis urmatoarea declaratie: .

Statele Unite inaspresc restrictiile impuse Huawei privind accesul la tehnologia americana

Administratia Trump a anuntat luni ca va inaspri restrictiile impuse Huawei Technologies cu scopul de a preveni accesul companiei la cipurile produse in Statele Unite, relateaza Reuters si CNBC.

Administratia Trump aproba foraje pentru petrol si gaze intr-o regiune protejata din Alaska, cu mai putin de 3 luni ramase pana la alegerile prezidentiale din SUA

Administratia Trump a finalizat, luni, un plan destinat permiterii forajelorpentru petrol si gaze in regiunea protejata Arctic National Wildlife Refuge ANWR) din Alaska, si este pe cale sa.

Administratia Trump aproba foraje pentru petrol si gaze intr-o regiune protejata din Alaska

Administratia Trump a anuntat luni ca a finalizat un plan care va permite forajele pentru petrol si gaze in regiunea protejata Arctic National Wildlife Refuge din Alaska, fiind pe cale sa emita licente pe termen de zeci de ani in aceasta zona inainte de o posibila schimbare de leadership in Statele Unite.

Spania inaspreste restrictiile pentru a limita propagarea contagiunii

Inchiderea discotecilor si interzicerea fumatului pe strada au fost extinse astazi la noi regiuni din Spania in cadrul eforturilor depuse de autoritati pentru a evita o recrudescenta a contaminarilor cu noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )