Libnet.ro
UNICEF

01:05

Administratia Trump aproba foraje pentru petrol si gaze intr-o regiune protejata din Alaska, cu mai putin de 3 luni ramase pana la alegerile prezidentiale din SUA

B1 B1,
Administratia Trump aproba foraje pentru petrol si gaze intr-o regiune protejata din Alaska, cu mai putin de 3 luni ramase pana la alegerile prezidentiale din SUA

Administratia Trump a finalizat, luni, un plan destinat permiterii forajelorpentru petrol si gaze in regiunea protejata Arctic National Wildlife Refuge ANWR) din Alaska, si este pe cale sa. continuă pe B1

Administratia Trump aproba foraje pentru petrol si gaze intr-o regiune protejata din Alaska

Administratia Trump a anuntat luni ca a finalizat un plan care va permite forajele pentru petrol si gaze in regiunea protejata Arctic National Wildlife Refuge din Alaska, fiind pe cale sa emita licente pe termen de zeci de ani in aceasta zona inainte de o posibila schimbare de leadership in Statele Unite.

Decizie controversata. Trump aproba foraje pentru petrol si gaze intr-o regiune protejata din Alaska

Administratia Trump a anuntat luni ca a finalizat un plan care va permite forajele pentru petrol si gaze in regiunea protejata Arctic National Wildlife Refuge din Alaska, fiind pe cale sa emita licente pe termen de zeci de ani in aceasta zona inainte de o posibila schimbare de leadership in Statele Unite, transmite Reuters.

Activitatile de foraj pentru petrol si gaze ale Turciei in Mediterana, criticate de UE

Turcia intentioneaza sa extinda activitatile de foraj pentru petrol si gaze ale navei Yavuz in apele mediteraneene aflate in apropierea insulei Cipru, pana la jumatatea lunii septembrie, acest anunt atragand noi critici din partea Uniunii Europene.

Activitatile de foraj pentru petrol si gaze ale Turciei in Mediterana, criticate din nou de Uniunea Europeana

Turcia intentioneaza sa extinda activitatile de foraj pentru petrol si gaze ale navei Yavuz in apele mediteraneene aflate in apropierea insulei Cipru, pana la jumatatea lunii septembrie, acest anunt atragand noi critici din partea Uniunii Europene, transmite Reuters.

Administratia Trump inaspreste restrictiile impotriva Huawei, pentru a-i bloca accesul la cipuri

Administratia Trump a anuntat luni ca inaspreste restrictiile impotriva grupului chinez Huawei Technologies, pentru a-i bloca accesul la cipurile disponibile pe piata, transmite Reuters.

Administratia Trump inaspreste restrictiile impotriva Huawei

Administratia Trump a anuntat luni ca inaspreste restrictiile impotriva grupului chinez Huawei Technologies, pentru a-i bloca accesul la cipurile disponibile pe piata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )