Libnet.ro
UNICEF

18:30

Administratia Trump isi face bagajele. Imagini cu personalul Casei Albe incarcandu-si lucrurile intr-un camion VIDEO

Adevărul Adevărul,
Administratia Trump isi face bagajele. Imagini cu personalul Casei Albe incarcandu-si lucrurile intr-un camion VIDEO

Imagini cu un camion al unei firme de mutari, parcat la una din intrarile Casei Albe, au devenit virale pe retelele de socializare, internautii aplaudand ceea ce ei au numit inceputul plecarii lui Donald Trump, relateaza Hotnews citand The Hill si Agerpres. continuă pe Adevărul

Administratia Trump isi face bagajele. Imaginile cu un camion parcat la Casa Alba au devenit virale VIDEO

Imagini cu un camion al unei firme de mutari, parcat la una din intrarile Casei Albe, au devenit virale pe retelele de socializare, internautii sarbatorind ceea ce ei au numit inceputul plecarii lui Donald Trump.

SUA reintroduc Cuba pe lista statelor care sponsorizeaza terorismul. Ce motive a invocat administratia Trump, ce efecte are decizia si cum a raspuns Havana

Administratia Trump a lovit Cuba cu noi sanctiuni, cu putin timp inainte ca presedintele-ales Joe Biden sa fie investit oficial in functie. Departamentul de Stat al SUA a inscris tara latinoamericana pe.

Administratia Trump a sanctionat oficiali ai unor companii chineze de stat si a inclus pe o lista neagra noua companii, care au legaturi cu armata Chinei

Administratia Trump a anuntat, joi, sanctiuni impotriva unor oficiali ai unor companii chineze de stat si a inclus pe o lista neagra noua companii. intre companii se numara gigantul din industria petrolului CNOOC, producatorul de avioane Comac si producatorul de smartphone-uri Xiaomi, transmite Reuters.

Administratia Trump a impus sanctiuni altor 9 companii chineze

Administratia Trump a anuntat, joi, sanctiuni impotriva unor oficiali ai unor companii chineze de stat si a inclus pe o lista neagra noua companii. intre companii se numara gigantul din industria petrolului CNOOC,.

Administratia Trump reintroduce Cuba pe lista statelor care sustin terorismul

Administratia presedintelui Donald Trump a anuntat, cu noua zile inainte de sfarsitul mandatului, ca a reintrodus Cuba pe lista neagra a SUA cu statele care sustin terorismul, de pe care fostul presedinte democrat Barack Obama a retras-o in 2015,.

SUA au executat un condamnat diagnosticat cu Covid-19. Este a 12-a si penultima executie din administratia Trump

Guvernul american l-a executat joi pe Corey Johnson, care a primit pedeapsa capitala pentru uciderea a sapte persoane, aceasta fiind una dintre ultimele executii programate sa aiba loc inainte de sfarstiul mandatului presedintelui Donald Trump. Executia a avut loc dupa ce Curtea Suprema a respins o contestatie prin care se cerea amanarea pentru ca Johnson sa se recupereze dupa ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )