Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un administrator si un patron din Galati, arestati pentru trafic de influenta.

România Liberă România Liberă,
Un administrator si un patron din Galati, arestati pentru trafic de influenta.

Patronul si administratorul unei firme din Galati au fost arestati pentru trafic de influenta, dupa ce au promis ca pot interveni pentru a aranja o licitatie, conform Mediafax. Procurorii ii cerceteaza pe Daniel Mihai Bociar, administrator al societatii Erg Termrom Galati, si Adrian Viorel Ferendino, director al acestei firme, pentru cate trei infractiuni de trafic de influenta. Potrivit anchetatorilor, Compania Regionala de Apa Bacau a organizat, in 2012, o licitatie pentru atribuirea . continuă pe România Liberă

VIDEO DNA: Neinceperea urmaririi penale in cazul lui Laszlo Borbely, din cauza ca Parlamentul a refuzat ridicarea imunitatii. Szepessy Szabolcs, fost consilier ministerial, trimis in judecata pentru trafic de influenta

LaszloBorbely a primit neinceperea urmaririi penale pentru doua infractiuni de trafic de influenta si pentru fals in declaratii, decizie impusa de refuzul Parlamentului de a ii ridica imunitatea fostului ministru la cererea procurorilor anticoruptie. In acelasi dosar, a fost trimis in judecata Szepessy Szabolcs, consilier persoanel al lui Borbely in perioada in care acesta era ministru al Mediului, Ioan Ciocan, administrator la S. Lescaci Com SRL Negresti Oas, si Anton- Petru Molnar, administrator de fapt la S. Azimut Com SRL Acatari, se arata intr-un comunicat al DNA.

Avocat in Baroul Bucuresti, cercetat pentru trafic de influenta.

Un avocat din Baroul Bucuresti este cercetat de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta in forma continuata. In perioada iunie - septembrie 2012, avocatul Cengizler Ceyhun i-a pretins unei persoane denuntator in prezentul dosar) diferite sume de bani, promitandu-i ca se va prevala de influenta pe care o avea asupra politistilor si magistratilor-procurori care instrumentau o cauza penala, astfel incat sa ii determine sa adopte o solutie favorabila .

Fost judecator din Ploiesti, urmarit penal pentru trafic de influenta. Magistratul a cerut denuntatorului si o racla in cimitir

Stefan Fieraru, fost judecator al Curtii de Apel Ploiesti, in prezent avocat in Baroul Prahova, este urmarit penal de procurorii din cadrul DNA, Serviciul Teritorial Ploiesti, pentru trafic de influenta. Acesta a pretins denuntatorului numeroase bunuri, alimente, dar si o racla intr-un cimitir.

Fost judecator de la Curtea de Apel Ploiesti, urmarit penal pentru trafic de influenta

Un fost judecator de la Curtea de Apel Ploiesti este urmarit penal pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi primit de la un inculpat bani si bunuri in valoare de aproximativ 83. 000 euro, potrivit unui.

Directorul si administratorul Termrom, anchetati de DNA pentru trafic de influenta

Directia Nationala Anticoruptie DNA) Bacau ii cerceteaza penal pe directorul si administratorul ERG Termrom Galati pentru savarsirea a trei infractiuni de trafic de influenta, potrivit unui comunicat primit azi de redactie.

Fost judecator la Curtea de Apel Ploiesti, urmarit penal pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au inceput urmarirea penala fata de Stefan Fieraru, fost judecator la Curtea de Apel Ploiesti, in prezent avocat in cadrul Baroului Prahova, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta, conform unui comunicat de presa.

Un avocat bucurestean a fost retinut pentru trafic de influenta in forma continuata

Un avocat din cadrul Baroului Bucuresti a fost retinut, miercuri, de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de doua fapte de trafic de influenta, dupa ce le-a cerut clientilor sai bani, cu promisiunea de a le.

DNA: Deputatul Gheorghe Coman a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a deputatului PC Gheorghe Coman pentru savarsirea.

Roman arestat in Malaysia pentru trafic de droguri: Avea asupra sa 2,79 kilograme stupefiante

Un roman a fost arestat in Malaysia pentru trafic de droguri, acesta avand asupra sa 2,79 kilograme de stupefiante, cel mai probabil cocaina, potrivit BERNAMA. Potrivit sefului politiei din statul Selangor,.

Roman, arestat pentru trafic de droguri in Malaezia.

Politia din Malaezia a arestat un roman, dupa ce a fost prins cu cocaina asupra sa, pe aeoportul international din Kuala Lumpur, conform agentiei BERNAMA, relateaza Mediafax. Barbatul transporta 2,79 kilograme de droguri. Citeste si: Romanul prins cu droguri in Malezia s-a condamnat singur la moarte Potrivit sefului politiei din statul Selangor, Datuk Mohd Shukri Dahlan, drogurile au fost gasite in 12 pungi de plastic ascunse in bagajul barbatului in varsta de 47 de ani. Acesta din urma .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )