Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO DNA: Neinceperea urmaririi penale in cazul lui Laszlo Borbely, din cauza ca Parlamentul a refuzat ridicarea imunitatii. Szepessy Szabolcs, fost consilier ministerial, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO DNA: Neinceperea urmaririi penale in cazul lui Laszlo Borbely, din cauza ca Parlamentul a refuzat ridicarea imunitatii. Szepessy Szabolcs, fost consilier ministerial, trimis in judecata pentru trafic de influenta

LaszloBorbely a primit neinceperea urmaririi penale pentru doua infractiuni de trafic de influenta si pentru fals in declaratii, decizie impusa de refuzul Parlamentului de a ii ridica imunitatea fostului ministru la cererea procurorilor anticoruptie. In acelasi dosar, a fost trimis in judecata Szepessy Szabolcs, consilier persoanel al lui Borbely in perioada in care acesta era ministru al Mediului, Ioan Ciocan, administrator la S. Lescaci Com SRL Negresti Oas, si Anton- Petru Molnar, administrator de fapt la S. Azimut Com SRL Acatari, se arata intr-un comunicat al DNA. continuă pe Hotnews

DNA a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Laszlo Borbely

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a dispus neinceperea urmaririi penale pe numele deputatului UDMR, Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, deoarece Parlamentul nu i-a ridicat imunitatea si nu a dat aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale.

Laszlo Borbely, salvat de Parlament. Procurorii DNA au dispus neinceperea urmaririi penale fata de fostul ministru

Procurorii DNA au dispus neinceperea urmaririi penale fata de Laszlo Borbely pentru doua infractiuni de trafic de influenta si pentru fals in declaratii, in timp ce ceilalti trei inculpati au fost trimisi.

Omul de afaceri din Certeze, Ioan Ciocan, administratorul firmei Lescaci, trimis in judecata de DNA. Borbely a primit NUP

DNA a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Borbely Laszlo, intrucat Camera Deputatilor nu a incuviintat urmarirea penala a fostului ministru al Mediului, in acelasi dosar fiind trimisi in judecata fostul lui consilier si doi administratori de firme pentru cumparare de influenta, printre care si omul de afaceri din Certeze, administratorul firmei Lescaci, Ioan Ciocan.

VIDEO. Fostul ministru Laszlo Borbely a scapat de dosarul penal de la DNA. ...

DNA a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Borbely Laszlo, intrucat Camera Deputatilor nu a incuviintat urmarirea penala a fostului ministru al Mediului, in acelasi dosar fiind trimisi in judecata fostul lui consilier si doi administratori de firme, pentru cumparare de influenta. Szepessy Szabolcs, fost consilier al ministrului Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely a fost trimis in judecata pentru complicitate la trafic de influenta. El ar fi ajutat doi oameni de afaceri sa .

Laszlo Borbely, scapat de dosarul de la DNA de Parlament. ...

Procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale in cazul fostului ministru al Mediului, Laszlo Borbely, din cauza ca, la data de 11. 2012, plenul Camerei Deputatilor a respins cererea procurorilor DNA de incuviintare a urmaririi penale incuviintare necesara din cauza ca, la acea data, numitul Borbely Laszlo detinea calitatea de ministru si pe cea de deputat). Borbely Laszlo era cercetat pentru doua infractiuni de trafic de influenta si pentru fals in declaratii. In schimb, sotia .

UPDATE. Fost consilier al ministrului Laszlo Borbely, trimis in judecata de DNA. ...

DNA a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Borbely Laszlo, intrucat Camera Deputatilor nu a incuviintat urmarirea penala a fostului ministru al Mediului, in acelasi dosar fiind trimisi in judecata fostul lui consilier si doi administratori de firme, pentru cumparare de influenta. --- Szepessy Szabolcs, fost consilier al ministrului Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely a fost trimis in judecata pentru complicitate la trafic de influenta. El ar fi ajutat doi oameni de .

Sotia fostului ministru Laszlo Borbely, cercetata pentru marturie mincinoasa.

Sotia fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely este cercetata de procurorii DNA pentru marturie mincinoasa. DNA a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Borbely Laszlo, intrucat Camera Deputatilor nu a incuviintat urmarirea penala a fostului ministru al Mediului, in acelasi dosar fiind trimisi in judecata fostul lui consilier si doi administratori de firme, pentru cumparare de influenta. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea i-au trimis in judecata pe Ioan Ciocan, .

Camera Deputatilor l-a scapat pe fostul ministru Laszlo Borbely de justitie. Complicii, trimisi in judecata

Fostul ministru al Mediului Laszlo Borbely a scapat de judecata dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus neinceperea urmaririi penale pentru trafic de influenta si fals in declaratii pe numele acestuia, dupa ce Camera Deputatilor a respins cererea anchetatorilor in acest sens.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )