Libnet.ro
UNICEF

18:00

ADMITERE FACULTATE 2014. UMF Cluj: care a fost cea mai mica medie de admitere si la ce specializare

Adevărul Adevărul,
ADMITERE FACULTATE 2014. UMF Cluj: care a fost cea mai mica medie de admitere si la ce specializare

Peste 2. 100 de liceeni au sustinut, ieri, 23 iulie, examenul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj Ei au concurat pe 601 de locuri bugetate si 263 de locuri cu taxa. Testul s-a dat sub forma unei probe scrise, in limba romana, si s-a desfasurat dupa sistemul grila al intrebarilor cu raspunsuri multioptionale. Cea mai mare medie a fost 9,73, iar cea mai mica - 6,01. continuă pe Adevărul

ADMITERE FACULTATE 2014 Mii de tineri au dat admitere la Medicina. Subiectele de la cele mai cautate specializari

In jur de 3. 800 de tineri au dat miercuri testul grila de admitere la facultatile Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) Carol Davila din Bucuresti, cea mai mare concurenta fiind la specializari precum Asistenta si Tehnica Dentara sau Kinetoterapie. Anul acesta, candidatii au avut voie sa dea testul grila la o singura specializare, iar acum asteapta rezultatele. Examene au loc si la UMF-urile din Timisoara, Cluj-Napoca si Targu-Mures.

ADMITERE FACULTATE 2014 Rezultatele admiterii la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila au fost afisate

Rezultatele examenului de admitere au fost afisate la avizierele facultatilor din cadrul UMF Carol Davila si pe site-ul institutiei, urmand ca rezultatele finale si lista candidatilor admisi sa fie afisate dupa termenul de contestatii si rezolvare a acestora.

ADMITERE FACULTATE 2014 Facultatea de jurnalism a atras concurenta maxima la Universitatea din Bucuresti

Universitatea din Bucuresti a publicat luni datele privind inscrierile la facultatile sale la Admiterea din 2014. Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii are cei mai multi candidati pe un loc, peste 9, urmata de Geografie si Limbi Straine. Aceasta din urma se poate lauda insa cu cea mai concurenta pe specializari: 85 de tineri concureaza pe un loc la Limbi Moderne Aplicate.

ADMITERE FACULTATE 2014. Au inceput inscrierile la Facultatea de Litere. Conditiile de selectie

Pe data de 21 iulie a fost demarata sesiunea de admitere la Facultatea de Litere din Craiova. Au fost scoase la concurs 313 de locuri la buget si 423 la taxa.

ADMITERE FACULTATE 2014 Eseurile motivationale le-au dat batai de cap candidatilor

Perle, aberatii, greseli de gramatica si plagiat. Asta au gasit profesorii in unele dintre eseurile candidatilor care se inghesuie sa intre la facultate fara examen.

ADMITERE FACULTATE 2014 S-a dat admitereala meseria deMircea Badea

461 de candidati au sustinut ieri examenul scris la specializarea Jurnalism,din cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Cei mai multi sunt fascinatide Mircea Badea, vedeta postului de televiziune Antena 3.

ADMITERE FACULTATE 2014Aproape 3.000 de candidati se lupta pentru cele 600 de locuri la Academia de Politie

Aproape 3. 000 de candidati s-au inscris la examenul de admitere in Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din cadrul Ministerului de Interne pentru ocuparea celor 603 locuri scoase la concurs. Anul acesta, cea mai mare concurenta este la Jandarmerie unde pe cele 34 de locuri s-au inscris 215 candidati, adica 6,3 persoane pe un loc.

Admitere la UMF Cluj: Doi candidati au intrat cu nota 10

Doi candidati la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) din Cluj-Napoca au obtinut nota 10 la examenul de admitere, la specializarile Tehnica Dentara si Nutritie si Dietetica, relateaza Mediafax. Cea mai mica nota la buget a fost 6,12, iar la taxa, 5,13.

ADMITERE LICEU 2014 Topul liceelor pe judete

La nivel national, liceul cu cea mai mare ultima medie de admitere 9,56) ramane Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti. Prin contrast, sunt si licee care figureaza ca fiind cele mai bune din judet, dar unde ultima medie de intrare este mai mica de sapte.

ADMITERE LICEU 2014 Vrancea. Colegiul National Unirea din Focsani, pe locul 15 in tara la media de admitere

Topul liceelor din Romania s-a schimbat anul acesta, luat dupa ultimele medii de admitere, ca urmare a subiectelor mai dificile si a schimbarii metodei de admitere, Evaluarea Nationala fiind 75% din media finala de intrare la liceu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )