Libnet.ro
UNICEF

12:01

ADMITERE LICEU 2015. Topul liceelor cu cele mai mari medii

România Liberă România Liberă,
ADMITERE LICEU 2015. Topul liceelor cu cele mai mari medii

O parte din elevii de clasa a VIII-a au aflat astazi unde au fost repartizati la liceu: daca au intrat la liceul dorit, sau au fost repartizati in alta parte pe baza mediei notelor obtinute la Evaluarea Nationala. Topul cu cele mai mari note de admitere la liceu este populat de licee din Craiova, Bucuresti, Galati si Constanta. continuă pe România Liberă

Repartizare liceu 2015. Sagunistii au obtinut cele mai mari medii din Brasov

Ministerul Educatiei si Cercetarii MECS) a publicat rezultatele repartizarii in licee a celor care au sustinut Evaluarea Nationala 2015 si vor sa-si continue studiile in clasa a IX-a.

Rezultate admitere liceu 2015. Topul celor mai bune licee din Bucuresti dupa media de admitere la specializari

Colegiul National Sfantul Sava din Capitala ramane si in acest an cel mai bun liceu din tara, ultima medie de admitere cu care s-a intrat in acest an fiind de 9,65. in tara se mentin pe pozitie si Colegiile Nationale Emil Racovita din Cluj-Napoca si Fratii Buzesti din Craiova, dar in bucuresti domnesc Colegiile Nationale Gheorghe Lazar si Tudor Vianu.

Topul liceelor cu cele mai mari medii de admitere

Prima etapa de admitere in unitatile de invatamant liceal de stat a absolventilor de clasa a 8-a a fost finalizata, iar aproximativ 125. 000 de elevi au fost repartizati. Iata liceele de top, unde cele mai mici medii de admitere ajung si la 9,90.

Admitere liceu 2015 Top 20 licee si specializari unde au fost admisi elevii cu cele mai mari medii

Elevii cu cele mai mari note s-au dus anul acesta catre Matematica-Informatica - bilingv limba engleza si catre Stiintele Naturii, la liceu. In topul liceelor, in functie de mediile de admitere, pe primele locuri se afla Colegiul Fratii Buzesti din Craiova, Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti si Colegiul Mircea cel Batran din Constanta. Rezultatele au fost date publicitatii de Ministerul Educatiei, intr-un raport cu date statistice referitoare la admiterea in licee 2015. Amintim ca astazi a avut loc prima repartizare computerizata la liceu.

Admitere liceu 2015 Rezultatele primei repartizari computerizate la liceu au fost afisate - vezi topul specializarilor pe licee

Rezultatele repartizarii la liceu a absolventilor claselor a VIII-a care au sustinut Evaluarea Nationala au fost publicate de Ministerul Educatiei. Potrivit calendarului de admitere la liceu, astazi, 14 iulie, a avut loc prima repartizare computerizata la liceu, in functie de optiunile exprimate de elevi. Primul liceu, in topul admiterii 2015, este Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova, unde la specializarea Matematica-Informatica bilingv: limba engleza) prima medie este de 10, iar media ultimului admis este 9,90. Media de admitere la liceu este formata din: media de la Evaluarea Nationala 75%) si media generala de absolvire a gimnaziului 25%). Specializarile cu cele mai mari medii de admitere din tara sunt Matematica-Informatica bilingv limba engleza) si Stiintele Naturii.

Repartizare liceu 2015 Salaj. Topul specializarilor la care s-a intrat cu cele mai mari medii

Rezultatele repartizarii computerizate pe locurile din clasa a IX-a de liceu au fost afisate marti, 14 iulie, pe site-ul admitere. edu. ro. Cu cele mai mari medii s-a intrat, si in acest an, la Colegiul National Silvania Zalau.

ADMITERE LICEU 2015. Au intrat la liceu, desi nu au nici macar media generala 3.00

Zece absolventi de gimnaziu din Vaslui au intrat la liceu, marti, desi nu au nici macar media generala 3.

Rezultate Admitere Liceu 2015. Absolventii de clasa a VIII-a au aflat la ce liceu au fost admisi

Rezultate Admitere Liceu 2015. Admiterea in liceu se face si in acest an tot cu ajutorul repartizarii computerizate, conform rezultatelor obtinute de elevi dupa sustinerea probelor scrise de la Evaluarea.

Rezultate Admitere Liceu 2015. Absolventii de clasa a VIII-a afla la ce liceu au fost admisi

Rezultate Admitere Liceu 2015. Admiterea in liceu se face si in acest an tot cu ajutorul repartizarii computerizate, conform rezultatelor obtinute de elevi dupa sustinerea probelor scrise de la Evaluarea.

Cele mai mari banci din Australia au nevoie de capital aditional de 21 miliarde dolari

Cele mai mari banci din Australia vor fi nevoite sa detina cel putin 28 de miliarde de dolari australieni 21 de miliarde dolari SUA) capital aditional ca sa se numere printre cei mai siguri creditori la nivel global, potrivit Goldman Sachs Group Inc. si Credit Suisse Group AG.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )