Libnet.ro
UNICEF

08:00

Admitere liceu 2019. Ce acte trebuie sa contina dosarul pentru elevii declarati admisi la liceu

Playtech Playtech,
Admitere liceu 2019. Ce acte trebuie sa contina dosarul pentru elevii declarati admisi la liceu

Elevii care au trecut de hopul numit Evaluare Nationala mai au de trait cateva emotii. Dupa ce au aflat la ce licee au fost repartizati, urmeaza etapa inscrierii la unitatea de invatamant. Admitere liceu 2019. Ce acte trebuie sa contina dosarul pentru elevii admisi la liceu Absolventii de gimnaziu, care au trecut cu bine de . continuă pe Playtech

Admitere liceu 2019. Elevii cu medii peste 9 au ramas pe afara, dupa repartizarea computerizata

Admitere liceu 2019: Mai nou, elevi care au obtinut media 9 la Evaluarea Nationala, pot sa ramana fara loc la liceul dorit, dar sa fie, insa luat de alti elevi cu nota mai mica, dar si de cei cu nota mai mare, desigur. Nu doar ca procesul de admitere si repartizare la liceu este mai .

ADMITERE LICEU 2019. Ce urmeaza pentru elevii care nu au fost REPARTIZATI

Media de admitere, in baza careia se va faceinscrierea la liceua absolventilor clasei a VIII-a, se calculeaza ca medie ponderata intre media generala obtinuta laexamenul de.

Admitere liceu 2019. Ce sa faci daca nu esti multumit de liceul la care ai fost repartizat de calculator

Azi, 12 iulie, proaspetii absolventi ai ciclului gimnazial au aflat repartizarea computerizata a liceelor unde vor studia patru ani. Din pacate, nu toata lumea a intrat la institutia dorita. Care este optiunea ta daca te afli in situatia asta? Admitere liceu 2019. Ce faci daca nu esti multumit de liceul la care ai fost repartizat? .

ADMITERE LICEU 2019. Au fost publicate rezultatele repartizarii computerizate

Absolventii de clasa a VIII-a au aflat vineri dimineata unde vor studia in urmatorii patru ani. Rezultatele repartizarii computerizare la liceu au fost publicate pe site-ul.

Admitere la liceu 2019. Rezultatele repartizarii computerizate, judet cu judet

Rezultate repartizare liceu 2019. Ministerul Educatiei a afisat vineri rezultatele de la admiterea in liceu pentru fiecare judet in parte, pe admitere. edu. ro. 19 Rezultatele repartizarii computerizate au fost publicate aici.

ADMITERE LICEU 2019. Cele mai bune licee din Capitala dupa ultima medie de admitere

Ultima runda de emotii pentru absolventii de clasa a VIII-a a luat sfarsit. Copiii au aflat vineri la ce licee au fost repartizati. Pe prima pozitie este Colegiul National Sfantul Sava, care are cea mai mare medie de admitere la specializarea Matematica-Informatica, bilingv engleza. Colegiul National Gheorghe Lazar, specializarea Mate-Info ocupa o pozitie secunda iar Colegiul National Spiru Haret ocupa locul 3.

ADMITERE LICEU 2019. Viitorii boboci de liceu depun dosarele de inscriere la liceu intre 15-18 iulie

Absolventii de gimnaziu au scapat de emotiile de la Evaluarea Nationala si dupa ce au aflat la ce licee au fost repartizati, in urma repartizarii computerizate, trec prin etapa finala, cea a inscrierii la unitatea de invatamant. Apoi, oficial, sunt boboci de liceu.

Admitere liceu 2019. Au inceput inscrierile pentru absolventii clasei a VIII-a

Luni, 15 iulie, au inceput inscrierile pentru admiterea la liceu. Ministerul Educatiei Nationale a publicat listele cu ierarhia la nivel judetean si din Capitala pentru absolventii clasei a VIII-a care au sustinut Evaluarea Nationala. inscrierea se va face timp de patru zile, conform calendarului anuntat de MEN.

ADMITERE LICEU 2019. Ce se petrece cu elevii cu medii de admitere la liceu egale si ce sunt optiunile invalide

Vineri au fost afisate listele cu repartizarea elevilor absolventi de clasa a VIII-a, liceele din Romania. in functie de media generala de la Evaluarea Nationala si media generala a claselor V VIII,.

Admitere in liceu 2019 Teleorman. Au fost afisate rezultatele repartizarii computerizate

Rezultatele repartizarii computerizate pentru admiterea la liceu au fost afisate de Ministerul Educatiei vineri, 12 iulie. Clasificarea arata unde vor studia absolventii clasei a VIII-a urmatorii 4 ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )