Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adolescent de 16 ani, injunghiat de fratele mai mare. Criminalistii il cauta pe autorul fugit de la locul faptei

Adevărul Adevărul,
Adolescent de 16 ani, injunghiat de fratele mai mare. Criminalistii il cauta pe autorul fugit de la locul faptei

Incidentul s-a petrecut in localitatea vasluiana Feresti. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui si se fac cercetari pentru tenativa de omor. continuă pe Adevărul

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania a fost deschis la Praid, cu o investitie de 1,5 milioane de euro

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, avand o suprafata de aproximativ 5. 200 de metri patrati, a fost deschis, sambata, la Praid Harghita), investitia, in valoare de 1,55 milioane de euro, fiind realizata integral din fondurile salinei din statiune.

BOg reprezinta Romania in cea mai mare competitie de DJ din lume

DJ BOg Bogdan Tanase) reprezinta Romania in cea mai mare competitie pentru DJ din lume - burn Residency. in prezent, BOg participa alaturi de alti 17 DJ din intreaga lume la burn Residency Bootcamp care are loc intre 21 iunie si 7 iulie, la Ibiza.

Vaslui: Un baiat de 16 ani a fost injunghiat de fratele sau, care a disparut

Un baiat in varsta de 16 ani din localitatea Feresti, judetul Vaslui, a ajuns in stare grava la spital, luni seara, dupa ce a fost injunghiat in spate cu un cutit de fratele sau in urma unui conflict in.

Praidul are cel mai mare strand cu apa sarata din Romania

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania a fost deschis in statiunea Praid, din judetul Harghita. Strandul ar urma sa puna in valoare potentialul curativ al apelor sarate, care au un efect benefic in tratarea unor boli precum reumatismul sau in recuperarea dupa fracturi. Strandul are o suprafata de peste 5. 200 de metri patrati, din care luciul de apa este reprezentat de aproximativ 2. 000 de metri patrati. in interiorul strandului de la Praid avem doua bazine pentru copii, dintre care unul cu o adancime de 60 de centimetri si altul cu o adancime de 120 de centimetri, precum si un bazin pentru adulti, spun reprezentantii Societatii Nationale a Sarii. Compania de stat a finantat aceasta investitie cu suma de 1,5 milioane de euro.

Cel mai mare strand cu apa sarata din tara s-a deschis la Praid, in urma unei investitii de 1,55 milioane de euro

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, cu o suprafata de aproximativ 5. 200 de metri patrati, a fost deschis, sambata, la Praid Harghita). Investitia, in valoare de 1,55 milioane de euro, a fost.

Cel mai mare lant de supermarketuri din Marea Britanie detine 4,6 milioane mp de teren. Tesco, in vizorul Comisiei Concurentei

Tesco, cel mai mare lant de magazine din Marea Britanie, detine 4,6 milioane mp de terenuri , o suprafata suficient de mare pentru 15. 000 de locuinte, arata o investigatie a publicatiei The Guardian . Terenurile raman in proprietatea retailerului,.

Europa depaseste SUA si devine cel mai mare exportator de alimente din lume

Uniunea Europeana a depasit anul trecut Statele Unite ale Americii si a devenit cel mai important exportator de alimente la nivel mondial, pozitie pe care o va pastra pentru urmatorii ani, arata un raport al Comisiei Europene .

Cel mai mare pericol pentru Techirghiol

La aniversarea celor 115 ani de balneologie la Techirghiol, eveniment care a avut loc in cadrul complexului medical, in perioada 27-29 iunie, medici specialisti din tara si din strainatate au dezbatut aspecte si politici de sanatate despre profilaxia si tratamentul balnear. De asemenea, simpozionul a fost un prilej pentru invitati de a creiona subiecte de mare interes pentru protejarea resurselor naturale din zona.

AEROMANIA cel mai mare spectacol de aviatie de pe litoral

Sambata, 19 iulie, iubitorii de aviatie, muzica, recorduri, performanta si bun gust sunt invitati de Aeroportul International Tuzla, la cea mai chic editie a mitingului aviatic AEROMANIA de pana acum. intre orele 16 si 20, spectacolul de aviatie, alimentat cu muzica buna, masini de epoca, hangar party si o atmosfera de balci de lume buna, va face ca aeroportul sa fie mai incitant decat plaja.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )