Libnet.ro
UNICEF

01:05

O adolescenta a fost gasita moarta in Parcul Copou din Iasi

Hotnews Hotnews,
 O adolescenta a fost gasita moarta in Parcul Copou din Iasi

O adolescenta a fost gasita moarta in Parcul Copou din Iasi, sambata dupa-amiaza, politistii incercand sa stabileasca daca este vorba despre o crima sau despre o sinucidere, principala ipoteza fiind insa ca tanara ar fi fost ucisa. Cadavrul fetei a fost gasit in Parcul Copou din Iasi, trecatorii sunand la 112. continuă pe Hotnews

Adolescenta gasita moarta in Parcul Copou din Iasi. Principala ipoteza in acest caz este ca fata ar fi fost ucisa

O adolescenta a fost gasita moarta in Parcul Copou din municipiul Iasi, sambata dupa-amiaza. Principala ipoteza a criminalistilor osti la fata locului este ca fata ar fi fost ucisa. Cadavrul.

Trupul fara suflare al unei adolescente gasit de trecatori, azi, in parcul Copou din Iasi

Macabra imagine, azi, in parcul Copou din Iasi, unde trecatorii au gasit corpul neinsufletit al unei adolescente. Dupa cum relateaza Mediafax, politistii merg in principal pe varianta unei crime, desi nici sinuciderea nu este exclusa.

FOTO VIDEO Suspiciuni de crima in Parcul Copou din Iasi: o eleva de liceu a fost gasita strangulata

O adolescenta de 16 ani a fost gasita moarta, sambata dupa-amiaza, in Parcul Copou din Iasi. Tanara a fost descoperita strangulata cu o sarma, existand suspiciunea ca a fost omorata, insa nici varianta unei sinucideri nu este exclusa.

FOTO VIDEO Suspiciune de crima in Parcul Copou din Iasi: o eleva de liceu a fost gasita strangulata

O adolescenta de 17 ani a fost gasita moarta, sambata dupa-amiaza, in Parcul Copou din Iasi. Tanara a fost descoperita strangulata, existand suspiciunea ca a fost omorata, insa nici varianta unei sinucideri nu este exclusa.

FOTO Crima in Parcul Copou din Iasi: o eleva de liceu a fost gasita strangulata

O adolescenta de 17 ani a fost gasita moarta, sambata dupa-amiaza, in Parcul Copou din Iasi. Tanara a fost descoperita strangulata cu o sarma, existand suspiciunea ca a fost omorata, insa nici varianta unei sinucideri nu este exclusa.

Moarte suspecta la Iasi, unde o adolecenta a fost gasita fara suflare in parcul Copou

Moarte suspecta la Iasi, unde o adolecenta a fost gasita fara suflare in parcul Copou. O femeie care se plimba prin parc a vazut-o si a alertat autoritatile. Medicii SMURD au incercat sa o resusciteze.

Masina folosita la atacul mafiot din Soimus a fost gasita in Hunedoara

Autoturismul folosit de persoanele care au atacat casa unui tanar din Soimus cu o sticla incendiara a fost descoperita in Hunedoara, potrivit unor surse judiciare. Masina, cu numere de Franta, a fost ridicata de pe o straduta din cartierul Micro V al Hunedoarei si adusa la Politia Hunedoara. Mai multi hunedoreni au fost audiati, in dosar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )