Libnet.ro
UNICEF

13:00

Moarte suspecta la Iasi, unde o adolecenta a fost gasita fara suflare in parcul Copou

Antena3 Antena3,
Moarte suspecta la Iasi, unde o adolecenta a fost gasita fara suflare in parcul Copou

Moarte suspecta la Iasi, unde o adolecenta a fost gasita fara suflare in parcul Copou. O femeie care se plimba prin parc a vazut-o si a alertat autoritatile. Medicii SMURD au incercat sa o resusciteze. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Suspiciuni de crima in Parcul Copou din Iasi: o eleva de liceu a fost gasita strangulata

O adolescenta de 16 ani a fost gasita moarta, sambata dupa-amiaza, in Parcul Copou din Iasi. Tanara a fost descoperita strangulata cu o sarma, existand suspiciunea ca a fost omorata, insa nici varianta unei sinucideri nu este exclusa.

FOTO VIDEO Suspiciune de crima in Parcul Copou din Iasi: o eleva de liceu a fost gasita strangulata

O adolescenta de 17 ani a fost gasita moarta, sambata dupa-amiaza, in Parcul Copou din Iasi. Tanara a fost descoperita strangulata, existand suspiciunea ca a fost omorata, insa nici varianta unei sinucideri nu este exclusa.

FOTO Crima in Parcul Copou din Iasi: o eleva de liceu a fost gasita strangulata

O adolescenta de 17 ani a fost gasita moarta, sambata dupa-amiaza, in Parcul Copou din Iasi. Tanara a fost descoperita strangulata cu o sarma, existand suspiciunea ca a fost omorata, insa nici varianta unei sinucideri nu este exclusa.

O adolescenta a fost gasita moarta in Parcul Copou din Iasi

O adolescenta a fost gasita moarta in Parcul Copou din Iasi, sambata dupa-amiaza, politistii incercand sa stabileasca daca este vorba despre o crima sau despre o sinucidere, principala ipoteza fiind insa ca tanara ar fi fost ucisa. Cadavrul fetei a fost gasit in Parcul Copou din Iasi, trecatorii sunand la 112.

Masina folosita la atacul mafiot din Soimus a fost gasita in Hunedoara

Autoturismul folosit de persoanele care au atacat casa unui tanar din Soimus cu o sticla incendiara a fost descoperita in Hunedoara, potrivit unor surse judiciare. Masina, cu numere de Franta, a fost ridicata de pe o straduta din cartierul Micro V al Hunedoarei si adusa la Politia Hunedoara. Mai multi hunedoreni au fost audiati, in dosar.

Locuitorii din Moscova depun flori si lumanari la locul unde a fost asasinat Boris Nemtov

Locuitorii din Moscova depun flori si lumanari pe un pod situat la cativa metri de Kremlin, locul unde a fost asasinat in noaptea de vineri spre sambata opozantul rus Boris Nemtov, relateaza Sputnik, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )