Libnet.ro
UNICEF

14:45

Adolescenta rapita de pe o strada din Targu Mures a fost gasita

B1 B1,
Adolescenta rapita de pe o strada din Targu Mures a fost gasita

Adolescenta de 15 ani din judetul Mures, care fusese rapita, luni dupa-amiaza, de pe o strada din Targu Mures, unde se afla impreuna cu unchiul sau, a fost gasita, potrivit Inspectoratului General al. continuă pe B1

O adolescenta, rapita de pe o strada din Targu Mures

Politai Romana anunta ca a declansat mecanismul Alerta rapire copil, constituindu-se celula de criza, dupa disparitia minorei Suketes Eva, in varsta de 15 ani, cu domiciliul stabil in Odorheiul Secuiesc, potrivit g4media.

Fata de 15 ani rapita de pe o strada din Targu Mures si bagata cu forta intr-o masina de persoane necunoscute a fost gasita

Fata de 15 ani din Odorheiu Secuiesc rapita, luni seara, de pe o strada din Targu Mures, unde se afla impreuna cu unchiul sau, ea fiind bagata intr-un autoturism de persoane necunoscute, s-a prezentat marti dimineata la Politie impreuna cu unchiul sau, care a gasit-o intr-o autogara din Targu-Mures.

Adolescenta rapita in Mures ar fi fost gasita de unchiul ei. Ce a declarat fata politiei

Adolescenta care a fost rapita luni seara in Targu Mures s-a prezentat la politie si a sustinut ca a fost plimbata cu autoturismul prin judet, dupa care a fost lasata intr-o autogara din Targu-Mures, unde a fost gasita de unchiul sau.

Fata de 15 ani, rapita in Targu Mures, a fost gasita

Fata de 15 ani, rapita ieri de pe o strada din Targu Mures, a fost gasita intr-o autogara din Targu Mures, chiar de unchiul sau. Tanara a povestit politistilor ca a fost plimbata cu o masina prin tot judetul Mures.

Fata de 15 ani din Mures, cautata de Politie ca rapita, a fost gasita

Fata de 15 ani din Odorheiu Secuiesc, rapita luni seara de pe o strada din Targu Mures, s-a prezenta.

O fata de 15 ani a fost rapita de pe strada, chiar de langa unchiul sau

O fata de 15 ani din Odorheiul Secuiesc a fost luata cu forta de pe o strada din Targu Mures de persoane necunoscute, in timp ce adolescenta era cu unchiul sau, a anuntat Politia Romana. Potrivit sursei citate, s-a declansat mecanismul Alerta rapire copil, constituindu-se celula de criza.

Misterioasa moarte a unei femei din Buftea: a fost gasita cu limba taiata in propria curte dupa ce a strigat hotii

O moarte ciudata a avut loc la Buftea, acolo unde o femeie a fost gasita cu limba sectionata. Vecinii au alertat Politia dupa ce victima a reusit sa strige cu ultimele puteri hotii.

ALERTA de rapire in Targu Mures. O adolescenta a fost luata cu forta de persoane necunoscute chiar de sub privirile unchiului sau

O adolescenta, in varsta de 15 ani, a fost rapita in Targu Mures chiar de sub privirile unchiului sau. Persoane necunoscute au luat-o cu forta si au introdus-o intr-un autoturism de culoare gri, marca Audi, a carui directie de deplasare nu este cunoscuta.

Fata de 15 ani, rapita in Targu Mures

Suketes Eva, din Odorheiul Secuiesc, in varsta de 15 ani, a fost rapita luni dupa-amiaza in timp ce .

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )