Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fata de 15 ani, rapita in Targu Mures

România Liberă România Liberă,
Fata de 15 ani, rapita in Targu Mures

Suketes Eva, din Odorheiul Secuiesc, in varsta de 15 ani, a fost rapita luni dupa-amiaza in timp ce . continuă pe România Liberă

Fata de 15 ani rapita de pe strada de indivizi necunoscuti, chiar de sub ochii unchiului sau

O fata in varsta de 15 ani a fost rapita in plina strada, in Targu Mures, de doi indivizi necunoscuti, in timp ce era alaturi de unchiul sau. Cel care a alertat politistii a fost chiar unchiul fetei. Acesta a sunat la 112 si a spus ca cei doi barbati au coborat dintr-o masina neagra, l-au agresat si au luat-o cu forta pe nepoata sa.

O fata de 15 ani a fost rapita de pe strada, chiar de langa unchiul sau

O fata de 15 ani din Odorheiul Secuiesc a fost luata cu forta de pe o strada din Targu Mures de persoane necunoscute, in timp ce adolescenta era cu unchiul sau, a anuntat Politia Romana. Potrivit sursei citate, s-a declansat mecanismul Alerta rapire copil, constituindu-se celula de criza.

ALERTA de rapire in Targu Mures. O adolescenta a fost luata cu forta de persoane necunoscute chiar de sub privirile unchiului sau

O adolescenta, in varsta de 15 ani, a fost rapita in Targu Mures chiar de sub privirile unchiului sau. Persoane necunoscute au luat-o cu forta si au introdus-o intr-un autoturism de culoare gri, marca Audi, a carui directie de deplasare nu este cunoscuta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )